Miért pont a JOBBIK az egyetlen vetélytársa a FIDESZ-nek?
Majd ha a fidesznek lesz kétmillió szavazója, pempoghattok csírák. Csak ilyen nap sosem fog felkelni.
Hahaha..
"Remélem nem az egyetlen vetélytárs.
A jobbikkal csak az a bajom hogy rasszisták.
Elég szomorú lenne Magyarországra nézve, ha egy ilyen párt lenne a második legnépszerűbb."
Én azt tartanám rendkívül szomorúnak ha egyszer egy nem rasszista párt kerülne kormányra. Szerencsére ilyesmi nem fordulhat elő.
Elolvastam az összes ellenzéki párt programját (Fideszét nem tudtam, mert nem létezik), messze a Jobbiké a legkidolgozottabb.
Valódi erő ma Magyarországon a Fideszt leszámítva csak a Jobbik mögött van. Gondolok itt szakmai és média háttérre, és támogatottságra.
A DK-tol mindenképpen jobb mert az mr bemutatta az alkalmatlanságát. Az LMP egy tisztamultu, jobb és bal oldali értékeket egyaránt képviselö, modern párt és ennek ellenére csak 5-6%-ot sikerül összeszedni a parlamentben, a JOBBIK ebben az egyben jobb az LMP-nél, hogy nagyobb szavazotábora van.
Illetve ha megfigyeled a logikát a jobbik néppártosodásában. Ök ugye a gyurcsány kormány idején jöttek létre, és szélsö jobbot képviseltek,amivel gyurcsányi baloldalizmust magyarságtalanságot mélto képen egyensulyozták.
Jelenleg orbán rendszere maga a szélsö jobb és atidemokratikus, így ami egyensulyba hozhatja az egy demokratikratikus néppárt. Érdekes mikor a jobbik néppártosodásán károg a baloldal. A bal oldal két szélsöjobbaldali pártot akar, vagy mi?
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Csakis a jobbik!
Kérdésre válaszolva azért a 2. legnépszerűbb mert nem járatta le magát eddig. (Most mindjárt ide fognak linkelni 100 Origós meg Tv2-ős meg M1-es illetve más fakenews cikket hogy ezt megcáfolják xd )
Az új jobbik a régi fidesz
Az új fidesz a régi jobbik, ilyen egyszerű.
Anno a jobbik volt a rasszista, most a fidesz az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!