Miért mondja azt Orbán Viktor, hogy más pártok beengednék a menekülteket, ha ez nem is igaz?
és kicsit körbenéztem Hollik oldalán is (Bp 1. OEVK) és ÁLLANDÓAN a menekült elleni védelemmel takarózik, hogy Ő EZT BIZTOSÍTJA. De könyörögöm, más pártok se engedik be szegény szerencsétleneket.
Úgy gondolom csak azért hozzák állandóan a menekülteket példakánt, mert az nagyon nagyon nagyon kevés pénzbefektetés és rengeteg szavazót nyertek ezzel. pedig ott van minden pártnak a programjában, hogy senki se engedné be a bevándorlókat, csak ők még az EU-t se haragítanák az országra (mint a jelenlegi kormány), ergó jobb megoldást kínál, bármelyik párt.
De miért kell olyat hazudni, amitől egyből kifordul magából az, aki követi a pártok programjait, és persze a tudatlanok meg bedőlnek neki. :(
"De abból, hogy mit mondtak 3 éve, amíg még nem volt ilyen egyértelmű a probléma, nem jelenti hogy most is beengednék őket"
Hát akinek 2015 - ben nem volt egyértelmű, hogy a migráció egyértelmű probléma - az ne vezesse ezt az országot. Annak ha az orrát vered bele, akkor sem fogja látni a problémát.
12.
És? Most meg ad. A Fidesz jó irányba változott, mások rossz irányba (Jobbik), mások meg olyanok mint mindig is. (DK, MSZP.....)
" A Fidesz jó irányba változott, mások rossz irányba (Jobbik)"
Tehát a Fidesz jó irányba halad a cigányozással, a Jobbik meg rosszba, hogy felhagyott vele. Szeretném, hogy aki ezt olvassa, az ezek után ennek tudatában venné figyelembe Hakapeszi véleményét. ^^
14.
És mikor mondtam ilyet? Idézz tőlem cigányozást vagy zsidózást! Ide írogatok vagy 7 éve, csak találsz.
Főleg, hogy kifejezetten a határon túliak jogai tekintetében írtam azt, hogy a Fidesz jó irányba változott.
Cigányokról szó nem volt.
"Főleg, hogy kifejezetten a határon túliak jogai tekintetében írtam azt, hogy a Fidesz jó irányba változott."
Mert a Jobbik változott ennek a tekintetében?
A rasszizmus az egyetlen dolog amiben a Jobbik "rosszabbul" teljesít, a Fidesz meg jobban, tehát más területen nem értelmezhető az analógiád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!