Ha kormányváltást szeretnék akkor tényleg elfecsérlem a Jobbikra a szavazatomat?
Figyelt kérdés
Abba már belenyugodtam, hogy egyéninél másra szavazok, de listán egyszerűen nem veszi be a gyomrom ilyen könnyen. A Jobbikkal tudok kizárólag azonosulni de a kormányváltást nem lehet tovább halasztani és a Jobbik nem fog ebben részt venni ha úgy kívánja a helyzet sem, pedig úgy fogja az biztos. Más is van így ezzel? Ez nagyon igazságtalan helyzet, szerintem sok szavazót kikészít ez a dilemma.2018. ápr. 4. 12:30
11/16 anonim válasza:
A Jobbikra fogok szavazni és nem érzem úgy, hogy ezzel elfecsérelem a szavazatomat. Szerintem igenis esélyesek a kormányváltásra
12/16 A kérdező kommentje:
Lehet kishitű vagyok, de el sem tudom képzelni, hogy a Jobbik valahonnan összeszedett két és félmillió szavazót, semmiképp. Kábé ennyivel lehetne szűken megverni a Fideszt. Egészen egyszerűen nincs ennyivel több mozdítható szavazó az országban. Nem fog másfélmillió ember pluszban felállni a fotelból most sem, a baloldaltól meg ennyit közel sem tudott lopni a Jobbik. Ilyeneken gondolkozok, nem látom az esélyt kormányváltásra önállóan egy darab párt részéről sem. A Jobbikot akarom támogatni, de a kormányváltást még inkább, legyen bárki a kormányváltó.
2018. ápr. 4. 15:28
13/16 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy nekik lesz a legtöbb mandátumuk a mostani ellenzékből, de ha le tudják esetleg váltani akkor az valószínűleg csak egy LMP koalícióval fog menni és jó eséllyel kisebbségből kormányozva (tehát, hogy együtt több képviselőjük lesz, mint a Fidesznek, de nem lesz meg az 50%+1 fő).
14/16 anonim válasza:
Most már nem biztos, hogy nekik lesz a legtöbb szavazatuk, de persze minden megeshet. Mind a két oldal beveti azt a trükköt, hogy azt kommunikálja, hogy növekszik a táboruk, azt sugalmazva, hogy ők lesznek a befutók. De ez egyben becsapás, sőt önbecsapás is. Egy biztos, ilyen választási kampány még nem volt, de 4-5 nap múlva okosabbak leszünk.
15/16 anonim válasza:
Minden napos hír, hogy az ellenzék visszalépeget más esélyesebb jelölt javára, szóval kormányváltásra törekszenek, ez tény. De egyedül ki nem? Hát a Jobbik! Meg az LMP, de az amúgy is egy lényegtelen nulla. Szóval igen, ha a kormányváltás a cél, akkor sajnos nem a Jobbik az amit be kell húznod, bármilyen nehezedre is esik.
16/16 anonim válasza:
Kormányváltás se így, se úgy nem lesz. Ha véletlenül nyernének is, semmiben nem tudnának megegyezni, még külföldön is az a vélemény, hogy anarchiát okoznának, csak előre hozott választás után a Fidesz számára nem a 2/3, hanem a 3/4 vagy még több lenne a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!