Ó, Magyarország miért nem süt már rád a nap? Ó Magyarország miért vagy boldogtalan?
1988 ban, már megpecsételték a sorsonk.
Amikor összeűlt az MSZMP "Mszp" az akkori "ellenzék" ( a Fidesszel többek között" a nemzetközi nagytőkével.
Eldöntötték hogy miként húzzák le a bőrt az ország polgárairól, és azóta is szisztematikusan követik a megállapodásban jegyzett elemeket.
Az az!
Amíg az akkor hatalomrakerült és 22éve folyamatosan a nemzetközi nagytőkeáltal megvásárólt emberek döntik el, hogy milegyen! SEMMI jóra ne is számítsunk.
Hiszen még ha a szándék meglenne bennük, akkor sem tehetnek semmit, mert gyorsan kiderűlne ez az.
Sok pénzt kapnak és a végletekig zsarólhatóak.
Persze amíg az ország népe nem cserélődik le " egy új generációra" amíg sokan azt hiszik hogy élet az amit élnek itt, és nem érzékelik a nyugati színvonal és a hasonló feltételek melett élő magyar közötti szakadékot.
Amíg beletörődnek hogy 4-5 öd annyiért gürcölnek és semmi értelme, miközben a felső réteg relatív sokkal messzebb jár a néptől mint bárhól nyugaton. Addig esély sincs.
Valahogy olyan ez, mint ha a 2 dimenziós lénynek akarnád megmutatni, hogy nem csak előre és hátra illetve oldalra létezik, hanem le és fel! " nem érti"
64
Sőt, én úgy tudom, hogy Orbán Xenut fogja javasolni köztársasági elnöknek.
Ó, Magyarország, ha te is érzed amit én,
Jó lenne már végre ha felébrednél!
ÉBREDJ FEL!
Ugye, így folytatódik? :D
ahan
az lesz az
18:21:
A nemzeti öntudatod eljuthatott volna odáig, hogy legalább helyesen írni megtanulj. Így kissé nehéz komolyan venni, amit leírsz.
Javaslom, a Kuruc mellett olvasgass szépirodalmat is, a magyar történelem közelebbi ismerete sem fog megártani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!