Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ó, Magyarország miért nem süt...

Ó, Magyarország miért nem süt már rád a nap? Ó Magyarország miért vagy boldogtalan?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 17:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Itt a kánikula, de az a kérdés, miért nem süt a Nap. Óóó, bmeg...
2010. jún. 11. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:

1988 ban, már megpecsételték a sorsonk.

Amikor összeűlt az MSZMP "Mszp" az akkori "ellenzék" ( a Fidesszel többek között" a nemzetközi nagytőkével.

Eldöntötték hogy miként húzzák le a bőrt az ország polgárairól, és azóta is szisztematikusan követik a megállapodásban jegyzett elemeket.

Az az!

Amíg az akkor hatalomrakerült és 22éve folyamatosan a nemzetközi nagytőkeáltal megvásárólt emberek döntik el, hogy milegyen! SEMMI jóra ne is számítsunk.

Hiszen még ha a szándék meglenne bennük, akkor sem tehetnek semmit, mert gyorsan kiderűlne ez az.

Sok pénzt kapnak és a végletekig zsarólhatóak.

Persze amíg az ország népe nem cserélődik le " egy új generációra" amíg sokan azt hiszik hogy élet az amit élnek itt, és nem érzékelik a nyugati színvonal és a hasonló feltételek melett élő magyar közötti szakadékot.

Amíg beletörődnek hogy 4-5 öd annyiért gürcölnek és semmi értelme, miközben a felső réteg relatív sokkal messzebb jár a néptől mint bárhól nyugaton. Addig esély sincs.

Valahogy olyan ez, mint ha a 2 dimenziós lénynek akarnád megmutatni, hogy nem csak előre és hátra illetve oldalra létezik, hanem le és fel! " nem érti"

2010. jún. 11. 18:21
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

64

Sőt, én úgy tudom, hogy Orbán Xenut fogja javasolni köztársasági elnöknek.

2010. jún. 11. 18:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Ó, Magyarország, ha te is érzed amit én,

Jó lenne már végre ha felébrednél!

ÉBREDJ FEL!

Ugye, így folytatódik? :D

2010. jún. 11. 19:11
 15/17 A kérdező kommentje:

ahan

az lesz az

2010. jún. 11. 19:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem süt a nap? Én egész nap majd meg főlök...
2010. jún. 11. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:

18:21:

A nemzeti öntudatod eljuthatott volna odáig, hogy legalább helyesen írni megtanulj. Így kissé nehéz komolyan venni, amit leírsz.

Javaslom, a Kuruc mellett olvasgass szépirodalmat is, a magyar történelem közelebbi ismerete sem fog megártani...

2010. jún. 12. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!