MO kibirna még 12 év Orbán kormányt?
ma 16:38
2031-ben az aszteroida pont Orbán házába fog becsapódni.
Pontosan erről beszéltem. Gyűlöletet akarnak, nem jólétet.
Nálam a jolét része az is, ha nincs gyűlölködés. Szerintem csak akkor van jólét, ha nem kell utálkodó emberek közé kilépnem az utcára.
Kibírná, hiszen 50 év orosz megszállást is kibírt / Ugye Orbán, KISZ titkár úr?/, csak arról nem dönthettünk.
Arról viszont dönthetünk, hogy 1 hét múlva Orbán eltakarodjon.
2002-ben is elég bölcsek voltak a magyarok, és egy teljesen biztosra vett fidesz győzelem elenére elzavartuk őket a sunyiba.
Rajtunk mőlik, hogy ez most is megtörténik-e.
Nem tudom, én 43 éves leszek idén. Azt mondom, akárhogy nézem, a rengeteg szarság ellenére is jobb az ország helyzete mint '90 óta bármikor. Jobban élünk mint '90 óta bármely kormány idején.
Minek hazudni? Van itt sok baj, de aki kinyitja a szemét, látja, hogy sok lehetőség van, sokkal több mint korábban, munkaerőhiány, emelkednek a bérek, sokat kell dolgozni, messze vagyunk a nyugati színvonaltól, vannak visszásságok, de eddig ez a legjobb kormány, tetszik vagy sem, ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!