Miért ne mennél szavazni?
Én már rengeteg ismerősömtől hallottam, mostanában is: ,,Minek menjek szavazni, úgyse lesz semmi."
De azt tudják-e, ha nem megy szavazni valaki, az a mostani rendszerre szavaz. Nem néz híradót? Nem látja a tüntetéseket...hisz senki nem szimpatizál a rendszerrel. Miért ne akarnánk változást...?
Nem értem ezt a logikát.
Ilyenkor kell buzdítani a barátaid, ismerőseid, rokonaid a szavazásra.
Hogy kire az már az ő szíve jogok!
Utolsó: Tényleg egésznapos program elhúzni a szavazóúrnához... Megértem, hogy nem vállalsz ennyi kellemetlenséget az országért :/
Egyébként nem értem az ilyen mentalitást: Kb tény, hogy a fidesz valahogy nyerni fog, de ha nem vagy elégedett velük, akkor miért nem szavazol a legesélyesebb jelöltre? Az ellenzék úgyse lesz képes arra, hogy egyedül alakítson kormányt, és ha elég "kiegyenlített" a mezőny, akkor lehet lesznek kompromisszumos megegyezések, és talán jobban egymás körmére tudnak nézni a pártok..
"akkor miért nem szavazol a legesélyesebb jelöltre?"
Akkor azok tömnék a zsebüket, ennyi változna, felőlem lejátszhatják egymás között.
4es mondd már meg, hogy tömnék a zsebüket, ha egyiknek se lesz akkor befolyása, hogy egyedül szerezzen kormányzási többséget?
Az ellenzék hívei pedig karóba húznák a saját pártjukat, ha a fidesszel összeállna, az konkrétan öngyilkosság lenne számukra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!