Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 1,5 millió ember által megszav...

1,5 millió ember által megszavazott pártot hogyhogy nem tud leváltani 6,5 millió ember?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 19:55
1 2 3 4
 21/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Előszöris a 1,5 millió az inkább 2 szokott lenni. Így már csak 6 maradt. Abból a 6-ból a fele inkább ül a seggén, azaz neki tökmindegy, hogy mi lesz, maradt 3. Abból a 3-ból még az elvileg egy oldalon állók sem szavaznak össze, merthát mégiscsak bukott politikusokkal van tele a balnak nevezett oldal. Így aztán a sok kis párszázaléknak nem 60% az összege. De mégcsak nem is 40-45, ha a Jobbikot a jobboldalon hagyjuk. Csak azt a balnak nevezett oldalon a politikusok nem látják be, hogy a bukottakkal soha az életben nem lesz sem összefogás, sem választási győzelem. Látod, most sem képesek megegyezni. Pedig az emberek részéről lenne igény a váltásra. De amíg a politikusok nem tudnak maguk közül királyt választani (mert mindegyiknek csak a hatalom a fontos), addig hogy válasszák őket az emberek?
2018. márc. 31. 21:24
 22/31 A kérdező kommentje:
Hogyha az ellenzékiek most sem fogják tudni leváltani a fideszt, akkor belátják, hogy az ő saját hibájukból nem tudják leváltani a fideszt, és csöndbe maradnak?
2018. márc. 31. 21:41
 23/31 anonim ***** válasza:
Hogyha még a demokráciáért és a jogállamiságért sem képesek összefogni az ellenzéki pártok, akkor takarodjanak.
2018. márc. 31. 21:48
 24/31 anonim ***** válasza:

Azért nem ilyen egyszerű ez.

Nagyon sok jobbikos nem szavazna Gyurcsányra és az mszpre , mocskos komcsi alapon, és előbb szavaznának a fideszre, mint az előző két pártra.

Dk/mszp kombo hasonló, csak ők azt mondják, hogy nácikkal nem kollaborálnak, igaz, ők lehet inkább a saját pártjuknál maradnának ( vagy otthon maradnak)

Habár nagyon sokan elégedetlenek az aktuális kormánypártal, sokan még mindig az elveket ( náci/komcsi) helyezik előtérbe, illetve az, hogy pocsék, ami van, de ha a komcsik/nácik lennének, akkor mekkora gáz lenne, úgyhogy akkor maradjon a mostani... ( tudom, vásárhelyen az ellenkezője történt, de akkor volt egy olyan jelölt, aki mögé egységesen fel tudott állni az ellenzék. Országosszinten nincs ennyi Márki-Zay sajnos :( )

Ettől függetlenül, aki kormányváltást akar, annak nincs megtiltva, hogy egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre húzza az xet...

2018. ápr. 1. 02:56
 25/31 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem azt se felejtsük el, hogy a romànok szavazzàk meg őket. Nekem mondhat akàrmit itt egy fideszes bèrkommentelő, èlőben èn csak olyan fidesz szavazòval talàlkoztam kb az elmúlt kèt èvben, akinek fizetnek èrte valahogy, hogy az legyen pl. trafik, önkormànyzati àllàs. Olyanok is a Jobbikra szavaznak, akiről nem is gondoltam volna. Ès szerintem, ha sokan szètnèzünk a környezetünkben, jò ha 1 ember fideszes 10-ből.

Ùgyhogy szerintem rommà csaljàk az eredmènyeket hatàron túli romàn szavazotokkal (igen, jòl olvastàtok, nem hatàron tùli magyaroknak nevezem őket. Màr règen nem azok. Kaptak magyar àllampolgàrsàgot, hogy szavazhassanak, de hogy nem èlnek Magyarorszàgon, nem is èltek, nem is fognak, viszont pàr leesőèrt szavaznak, az nem teszi őket magyarrà. Romànok..)

Ha meg települèsi szintű helyközi vàlasztàsokra gondolunk ott is csak akkor nyer a fideszes jelölt, ha kevesen mennek el. De ha van egy alternativa, akkor olyanok is megmozdulnak, akikre a fidesz most nem is gondol, hogy biztosan elmennek szavazni. Pedig most van alternativa, ùgyhogy biztos lesznek körzetek, ahol szèpen pofàra esnek.

2018. ápr. 1. 04:10
 26/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
27%

"Hogyha az ellenzékiek most sem fogják tudni leváltani a fideszt, akkor belátják, hogy az ő saját hibájukból nem tudják leváltani a fideszt, és csöndbe maradnak?"

Dehogy fogják belátni. A Fidesz lesz a hibás. A törvények, a média, a megfélemlítés, a csalás és társai. Az egyáltalán nem érdekli őket, hogy a kutya sem szavaz rájuk (vagy épp csak az), és a legtöbbet azzal tennék Orbán leváltásáért, ha soha az életben meg nem szólalnának többet politikai témában. Ezt egyik bukott hulladék sem fogja belátni. Ha 2014-ben belátták volna, akkor most le lehetett volna váltani Orbánt.

2018. ápr. 1. 08:57
 27/31 anonim ***** válasza:
24%

"(igen, jòl olvastàtok, nem hatàron tùli magyaroknak nevezem őket. Màr règen nem azok. Kaptak magyar àllampolgàrsàgot, hogy szavazhassanak, de hogy nem èlnek Magyarorszàgon, nem is èltek, nem is fognak, viszont pàr leesőèrt szavaznak, az nem teszi őket magyarrà. Romànok..)"

Szerintem Hitler kismiska volt a magyarokhoz képest a náci mivoltában. Ő magáénak tekintette a német ajkúakat, és árulónak, aki nem akart csatlakozni de németül is beszélnek (pl. Svájc).

A magyarok meg még a saját fajtájukat is rühellik, ezért is lettek szétszedve 20-ban.

Ilyen nép demokratikus elvekkel csak széthullhat.

2018. ápr. 1. 11:39
 28/31 anonim ***** válasza:
27%

25ös: kár, hogy max 3 mandátumot jelentett a határontúliak szavazata...

Ennyit arról, hogy miattuk vannak még itt fideszesek..

2018. ápr. 1. 16:31
 29/31 anonim ***** válasza:
2,2 millió fidesz szavazó van. akik meg nem szavaznak azok meg nem akarják leváltani.
2018. ápr. 3. 01:37
 30/31 anonim ***** válasza:

'nincs megtiltva, hogy egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre húzza az xet...'

Csakhogy ilyen nem létezik! Minden ellenzéki párt olyan kampány papírt dobott be hozzánk is, hogy rájuk szavazz, ha kormányváltást akarsz, mert az ő jelöltjük az esélyes ellenzéki.

2018. ápr. 3. 05:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!