Ti hol szoktatok híreket olvasni? (interneten belül)
Magyar, de külföldi (brit, amerikai, német, francia stb) oldalakat is mondhattok.
Köszönöm!
Köszi az eddigit, még várom a többi választ!
Én egyébként nézem mindkét oldalt. Az a gond szerintem, hogy a magyar sajtó kétpolusú. Van a kormánypárti médiabirodalom (Magyar Idők, Origo, közmédia, bama/heol stb helyi médiumok, TV2) és van a liberális oldal (24, 444, mérce, index, RTL Klub stb). Én pl azért olvasom mindkettőt, hogy kapjak valami árnyalt képet, mert a dolgok nem fekete-fehérek. Az sem igaz, amit a Fidesz-birodalom állít, de az sem teljesen, amit a liberális sajtó.
Index, 24.hu, 444, HVG, Magyar Nemzet, Metropol (ja, az már nincs, helyette a "hiteles" Lokál van...), HírTV, ATV, RTL, EuroNews.
Én ezeket tekintem a leghitelesebb forrásoknak a médiumok között. Régebben olvastam a Szoljon.hu-t is a helyi hírek miatt, de ma már sajnos tele van a migránsparával és az ellenzék lejáratásával, helyi hírek pedig kiszorultak.
foleg amerikai,de utalom a lügenpresse hazugsagait amugy.Yahoonews osszevalogat innen onnan hireket.onnan szoktam angolul.
szeretem tovabba a dailystormer.name oldalt.amolyan amerikai "kurucinfo".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!