Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vársz a kormányváltástól?...

Mit vársz a kormányváltástól? Neked konkrétan miért lesz jobb ha új kormány lesz? Milyen pozitívumokat tudsz elmondani az ellenzéki pártokról?

Figyelt kérdés

Akik kormányváltást szeretnének, konkrétan milyen pozitívumot várnak a kormányváltástól?

Konkrétan mi az a ti életetekben, ami várhatóan jobb lesz ha új kormány lesz?

/Ha kérhetem ,most hagyjuk az ilyen "mind1 csak húzzon el Orbán" típusú 1bites kommenteket/

Ne a jelenlegi rendszer negatívumait mantrázzátok. Én csak pozitívumokra vagyok kíváncsi.

Bizonytalan szavazó vagyok, és örülnék, ha valaki meggyőzne, hogy miért érdemes kormányváltásra szavaznom.

#Ami nagyon fontos, hogy semmi olyasmivel nem lehet meggyőzni, hogy "húzzon el a fidesz," "mind1 csak ne a mostani legyen" "majd a következő kevesebbet fog lopni"....Ezeket az érveket nem fogadom el, mivel ezek nem is érvek.

Magyarán, én nem fogok a fidesz ellen szavazni.

Mivel én nem valaki ellen, hanem VALAKIRE szeretnék szavazni. Szóval csak pozitív érveket akarok hallani. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy az ellenzék mit nem fog csinálni, hanem arra, hogy mit fog!

2018. márc. 28. 20:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, hogyha lesz egy kormányváltás, és valaki csak azért szavazza ezt meg, hogy a "demokrácia helyreálljon" meg "eltűnjön a korrupció" ezt hogy fogjátok számonkérni a drágalátos politikusokon? Majd azt mondják, hogy ők teljesen demokratikusan lettek megválasztva, beraknak Polt Péter helyére egy az ő szájuk íze szerint játszó főügyészt, aztán teljesen demokratikusan folytatják a lopást, amit a fidesz elkezdett. A fidesz mindet teljesen demokratikusan csinál jelenleg is, csak kihasználja a demokrcáia gyengeségeit és ebből kovácsol hatalmat,pénzt magának, amibe hivatalosan senki nem tud belekötni.
2018. márc. 28. 21:32
 12/17 A kérdező kommentje:

A korrupciót a mostani kormányon számon lehet kérni???

NEM

Akkor mi arra a garancia, hogy a következőt majd számon lehet kérni.

Mi rá a garancia, hogy ők nem fogják úgy írni a törvényt, hogy az nekik kedvezzen?

Elvégre ugyanolyan gyarló emberek, mint bárki más, aki előttük politizált.

2018. márc. 28. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
De hát akkor igaza van az előzőnek, ez egy provokatív troll kérdés. Eszed ágában nincs neked másra szavazni mint a csodálatos demokratikus Fideszre. Akkor itt nincs mit mondani, minden világos, a kérdés ikszelhető :).
2018. márc. 28. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Az adód nem Mészáros zsebébe menne, hanem az állami fizetések növekednének, ami rövid távon az átlagbéreken egyet lendítene.

Az oktatást megreformálnák, az utókor már nem kellene napi 8 órába baxa az időt a semmivel.

Tényleg megvédené a Jobbik az országot. Nem az lenne, hogy lenyomja a nagy gyűlöletkampányt, aztán titokban jön az 2300 illedelmesen kopogó migráns, a 20.000 gazdag bűnöző migráns. Még a világkvótát is támogatja Orbán. Hosszú távon itt is több lesz a néger, mint a fehér.

Nyilvánosságra hoznák az ügynökaktákat, így pl. a kommunizmus alatt a nagyszüleid sanyargatói megkaphatnák az őt illető büntetésüket.

Az Európai Uniós pénzeket nem ellopnák, hanem arra költenék amire kellene, így a te saját környezetedre is több pénz jutna.

Erősebb kapcsolat lenne a politika és az emberek között, így napirendi cél lenne a téged érintő súlyos problémák megoldása is. Pl. ha a városodban nincs munkahely, akkor megpróbálnának támogatással valamit csinálni.

2018. márc. 28. 21:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Inkább arra lennék kíváncsi ,hogy mi az a konkrét pozitívum, amit mindenféle korrupciótól függetlenül megcsinálnának. Hogyan növelnék a GDP-t, mennyire lenne szabad a piac, hogyan fejlesztenék az országot, milyen beruházásokba vágnának bele, ami gazdasági fejlődést hoz, milyen energiapolitikát terveznek, amiből évtizedek múlva is el lehet látni az országot???
2018. márc. 28. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

# 12/14 Időpont ma 21:35

Ilyen alapon akkor minek kérdezel? Úgyse hiszed el semminek még a lehetőségét se. Akkor téged nem lehet megrendíteni a "hitedben" így értelmét veszti ez a beszélgetés.

2018. márc. 28. 21:38
 17/17 A kérdező kommentje:

#14 Köszönöm!

Ez volt az első normális válasz a kérdésemre.

Meggyőzni mondjuk nem győzött meg, de legalább sikerült megérteni a kérdést. Úgyhogy ment a zöld.

Igazatok lehet abban, hogy amolyan csökönyös meggyőzhetetlen típus vagyok, de ettől még nem vagyok fideszes, nekem egyre megy az összes. Nincs számomra egyelőre olyan alternatíva amire szavaznék, sem kormány sem ellenzéki oldalon.

2018. márc. 28. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!