Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van beparázva Orbán Viktor?

Miért van beparázva Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

[link]

Komolyan nem értem,nincs tisztában hogy milyen szavazó tábor áll mellete? Ha meg senki nem megy el szavazni,akkor is a fidesz nyer..

2018. márc. 27. 16:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Nem hiszem, hogy be van parázva, de miért kockáztatná, hogy lanyhuljon a "táborában"a szavazókedv? Ráadásul, nyilván jobban örülne egy újabb 2/3- nak, mint a "sima" győzelemnek.
2018. márc. 27. 17:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezt a választást nem a Fidesz nyerte meg, hanem az ellenzék vesztette el. Ez már most egyértelmű, felesleges a színjáték, nem kell a bohóckodás, most már jó lenne inkább túlesni rajta. Mindenesetre ha a egy program nélküli, propagandista párttól kikap az ellenzék, akkor remélem utána felszámolja magát az összes posztkádárista, szociális hazugságokkal házaló elmaradott ellenzéki párt és helyet adnak egy új alternatívának egy valódi, lendületes, fiatalos, fenntartható fejlődést hozó, piacgazdasági, költségtakarékos, realista, teljesítményorientált XXI. századi pártnak(ami nem csak annyiból 21. századi, hogy ekkor alapították), ami 2022-ben leválthatja a Fideszt. A Momentumban bíztam egy éve, hogy ők lesznek ezek, de ugyanaz a kádári mentalitás jellemzi őket, mint az elődjeiket, ugyanazt az ellenzéki tortát szabdalják még kisebbre, bukásra vannak ítélve.
2018. márc. 27. 17:26
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

# 12

Ez a legnagyobb vicc az egészben és most eztne vedd sértésnek. De olyanok Kádároznak, kommunistáznak akik azt sem tudják mi az, maximum szűlők/nagyszülők meséltek róla

2018. márc. 27. 17:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem parázik, csak kampány van, mondania kell ijesztő dolgokat.
2018. márc. 27. 19:04
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Orbán szerintem is beteg. Ez nem ócsárolás. Konkrétan elmebetegségre utaló tünetek vannak nála. A politikusoknak amúgy miért is nem kötelező a pszichológiai vizsgálat? Rendőröknek kell. Akkor nekik miért nem?
2018. márc. 27. 19:13
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
e
2018. márc. 27. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Járművet beteg ember nemvezethet, Országot vezethet?
2018. márc. 27. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Azért, mert tisztában van vele, hogy itt már nem az a tét, hogy a jövőben is kormányoznak-e vagy nem, hanem az, hogy az elkövetkező 10-12 évet szabadlábon töltik-e, vagy börtönben.
2018. márc. 27. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Gyagyagyurcsanynal nem tiszta valami... Na az tényleg egy zavarodott állat 😂 engem nem erdekel ki kerül kormányra.. De ha tervezi aláírni a betelepitesi kvótát remélem előző este megfullad a vacsorától és nem lesz rá alkalma, hogy itt békében élő nőkre gyerekekre szabadítsa a migrantokat. Ki az a bátor jelentkező aki szembe megy Brüsszellel? Legyen bármilyen korrupt is.. Csak migrantot nee.
2018. márc. 27. 23:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, amit Orbán már aláírt?
2018. márc. 28. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!