Miért mondják, hogy, amiben itt élünk az diktatúra?
Ha diktatúra lenne, nem engednék a szabad választásokat, nem? És Hódmezővásárhelyen is átadták a helyet Márky Zaynak.
Orosz és Törökországban bebörtönöznek, kinyírnak.
Úgyhogy én a helyes kifejezést, mivel nincs jogállami környezet, demokratúrnak hívom. Szerintem ez még nem diktatúra, hanem demokratúra. A kettő keveréke.
Jogállamban a miniszterelnök nem fenyeget elégtétellel egy nemzeti ünnepen. Ez a diktátorokra jellemző.
Jogállamban nem vásárolja fel a kormány az összes médiát, hanem hagyja, hogy objektív tájékoztatást nyújtsanak. Ez a felvásárlás a diktatúrára jellemző.
Jogállamban egy miniszterelnök nem buzdít idegengyűlöletre, ez a diktatúrára jellemző.
Kell még több érv?
Diktatúrában a politikusok maguknak gyűjtögetik a pénzt. Íme.
#14: Ne félj, ha a Fidesz újabb 4 évet kap, majd lesz!
Most még csak a média van állami kézben és propagandát nyomat.
Aztán szépen az összes szolgáltató is állami lesz (ez már folyik)
Most még csak a déli határon van kerítés, majd lesz máshol is, ami nem a migránsokat tartja kívül, hanem a magyarokat belül.
Most még leírhatod, hogy utálod a Fideszt, pár év és egy ilyen után jön érted a fekete autó.
Köszönöm, én nem fogom megvárni.
Nem mondják hogy diktatúra - azok akik diktálnak.
E tekintetben egyedül a proletárdiktatúra volt őszinte, ami deklaráltan a kétkezi munkások állama: "munkás-paraszt hatalom" volt.
De a burzsoázia ezt nem szokta elismerni.
Különben pedig az a Márky Zay is csak egy sz. alak, - TALÁN nem annyira kemény sz. mint a LJ, de hogy ott folytatja, ahol az elődje félbehagyta az bizonyosra vehető. Meg fogod látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!