Vajon mikor hajlandó a kormány (fidesz) megjelenni a munkahelyén?
Idén még be se mentek dolgozni, mivel különb egy állampolgárok által megválasztott közszolga mint az aki a bérét kiadózza?
Én ha egy napig nem megyek be dolgozni kirúgnak ők meg majd 4 hónapja nem járnak dolgozni.
https://www.youtube.com/watch?v=g_AttjOs1Ig
"honnan vetted, hogy nem teszik a dolgukat?"
Nézz körül az iskolákban, kórházakban, az utakon, meg vidéken és rájössz, hogy baromira nem teszik a dolgukat...
Időpont ma 13:32
Menj mosd ki a narancssárga csipádat a szemedből és majd rájössz. Biztos normális dolog 10-12 órát várni egy sürgősségin, mert orvos hiány van. Miért van orvoshiány? Miért van tanár hiány? De hát neked agymosott droidnak hiába is sorolnám. Kár a betűkért.
" Azon kívül, hogy elég sokat felújított közülük"
LOOL, a nap poénja. Felújított. Azt? Eszköz, meg orvos/nővérhiány van. Meg mutatok neked olyan kórházat, amit nem újítottak fel vagy 30 éve. De nyilván az elmúlt 8 évben (sem) volt rá keret két stadion közt. de azért felújított :D És akkor ilyenek is szavaznak, anyám...
Te éppen úgy nem jársz az ő munkahelyükön és nem látod őket dolgozni, mint ahogy ők nem látnak téged.
Akkor igaz lesz ha valamelyik kormánytag kijelenti rólad, hogy sosem dolgozol, csak mert ő még nem látta?
Miért kell butaságokat leírogatni?
Amúgy ha előbb gondolkodtál volna akkor megnézed
1. hol van a munkahelyük
2. mikor van kormányülés, parlamenti, bizottági ülés vagy képviselői fogadóóra
3. a kormányinfó minden kormányülésről részletes tájékoztatót ad, ha azt meghallgatnád akkor lenne talán fogalmad arról mit és mennyit dolgoznak
4. észrevennéd hogy hivatalosan kampányidőszak van, a parlamenti munka hivatalosan szünetel az új kormány kialakításáig, de a kormányzat közben is végzi a munkáját, mert ügyvivőként mindaddig az ő feladata.
"Te éppen úgy nem jársz az ő munkahelyükön és nem látod őket dolgozni, mint ahogy ők nem látnak téged. "
De látom, hogy pl a parlamentben nincsenek, ha meg mégis pöffeszkedve nem csinálnak semmit. Ugyanezért a munkával engem 2 óra után kirúgnának, őket megtapsolják. Szoktam nézni parlamenti közvetítést. Kb a munkájuk a nullával vetekedik. Azon kívűl meg már leírtam korábban, hogy mit nem csinálnak.
" a parlamenti munka hivatalosan szünetel az új kormány kialakításáig,"
Ez eddig rendben van. És ebben az évben hányszor volt parlamenti ülés pl és hányan voltak jelen? Csak úgy kérdezem lassan 3 hónap után. Egész biztos többször voltam én a munkahelyemen, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!