Ha te lennél a miniszterelnök Magyarországon?
Sajnos nincs sem lehetőségem, sem időm arra hogy a teljes költségvetést végignézzem, de biztos hogy kapnék olyan kiadásokat, amikből az orvosi és ápolói fizetéseket meglehetne növelni, illetve nagy hangsúlyt fektetnék arra is, hogy a kórházakat felszereljük olyan eszközökkel amelyek hatékonyabbá tudják tenni az ott végzett munkát.
Így a semmiből pl. a nemzeti konzultációkat nem tartottam volna meg, a Soros kampányt sem, az állítsuk meg Brüsszelt kampányt sem, az eredménytelen népszavazást sem, stadiont sem építettem volna ennyit, kisvasútat is hanyagoltam volna, letelepedési kötvények is veszteséges volt, egy percig se csináltam volna azt sem, az állami cégeknél törzsgyökeres átalakítást csinálnék (1-1 helyen olyan pénzbaxás történik, hogy elképesztő, állami kézben vannak, és senkinek nem érdeke, hogy költséghatékonyan működjenek), mindenféle luxuskiadást felszámolnék, és nagyon meghúznám az országunk "nadrágszíját".
*7
Mi bajod az orvosokkal?
Mellesleg, ha nincsenek orvosok, a diagnózist sem fogja senki felállítani, ugyanis a nővéreknek az ápolás a dolguk.
"biztos hogy kapnék olyan kiadásokat, amikből az orvosi és ápolói fizetéseket meglehetne növelni, illetve nagy hangsúlyt fektetnék arra is, hogy a kórházakat felszereljük olyan eszközökkel amelyek hatékonyabbá tudják tenni az ott végzett munkát."
Mindez megtörtént, és tovább folytatódik, és még stadionra, kisvasútra, kampányra is maradt pénz. Ellentétben az előző kormányzattal, mikor úgy szüntettek meg kórházakat, hogy még stadionok sem épültek. Lehet választani.
# 9/9 Időpont ma 21:04
Ha valaki annyira oktalan, hogy nem tudja hogy világválság volt az idő tájt, akkor ne akarjon politika témában vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!