Miért hiszik azt az emberek hogy egy kormányváltással Magyarország hirtelen sokkal élhetőbb lesz?
Félreértés ne essék, én is a kormányváltás mellet vagyok, viszont nekem az a véleményem, hogyha az emberek többségét ilyen könnyen be lehet folyásolni szimpla Soros, migránsos, enszes plakátokkal amelyek egyértelműen hazugságok és bárki akinek van egy csepp esze rájön hogy ezek a dolgok Magyarországot nem érintik (mivel nem mi vagyunk a migránsok célpontjai ha egyszer mehetnek Nyugatra. pl. Németországba, Svédországba), addig lehet a Jóisten is a kormányon itt jobb életszínvonal nem lesz. Meglátásom szerint, addig amíg az embereknek a fejükbe adják hogy mit gondoljanak és az emberek többsége képtelen arra hogy önálló véleményt alkosson addig lehet bármilyen párt hatalmon az ki fogja használni az országot mert a buta befolyásolható embereket mindig kihasználták és mindig ki is fogják használni, addig amíg többségben vannak az ilyen emberek a szavazásokon addig mindig ki leszünk használva. Meglátásom szerint amíg az emberek nem változtatnak a hozzáállásukon, addig teljen mindegy hogy milyen párt kerül hatalomra mi mindig a rövidebbet fogjuk húzni.
Nektek mi a véleményetek erről a gondolatmenetről?
"Az egykulcsos adó mindenkinek kedvez, mert a legalacsonyabb kulcs is csökkent 17-ről 15%-ra." Ez ebben a formában hatalmas tévedés, mert a minimálbér összegéig adómentes volt a jövedelem. Nem tudom hogy voltak a sávok pontosan, de tuti hogy a minimálbér körül keresők jobban jártak a régi rendszerrel.
"Szerintem valamelyik ellenzéki pártnak fel kéne vállalni, hogy ezeket megtartja, mert ez nagyon fontos tényező." Az LMP például megtartaná a családi adókedvezményt, azt kivételesen jó intézkedésnek gondolják a Fidesz részéről.
Mert hiszékenyek az emberek...
Kb olvasnak egy "párt programot" aka ígérgetéseket, és kész dolognak veszik ennyi...
# 28 Ez azért túlzás, egy ilyen színjátékba rengeteg embert be kellene avatni és senki sem lehet benne biztos hogy ezek az emberek egyszer csak nem gondolják meg magukat és nem kezdenek el beszélni a nyilvánosságnak.
Ha hazugság lenne akkor akkor nem költene a kormány súlyos 10 milliárdokat propagandára, emberek megtévesztésére nyilván ők is jobban járnának ha ez az összeg a vagyonuk részét képezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!