Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tavaly 59 ezer emberrel...

Tavaly 59 ezer emberrel csökkent Magyarország népessége. Ebben az esetben miért nem engedjük be a menekülteket?

Figyelt kérdés

[link]

Ha így haladunk lassan elfogy a lakosság.

2018. márc. 24. 09:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Én nem értem miért lenne baj ha fogyunk? Mindenhol büdösbunkó embereket meg a szarukat kell kerülgetni ,én kifejezetten örülök ha fogynak. Igazából bőven elég lenne olyan népsűrűség mint Ausztráliában.
2018. márc. 24. 09:48
 12/26 szántóvető ***** válasza:
97%
11-es:nyilván tudod hogy az úgymond társadalmilag hasznos személyek fogynak,nem pedig a szociális rendszeren lógók.így aztán egyre több adót kell fizetni miközben az életminőség fokozatosan romlik.
2018. márc. 24. 09:51
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

És miért is lenne az jó, ha "beengednénk" a menekülteket, miközben ők nem is ide akarnak jönni, akaratuk ellenőre paterolnák ide őket? Hogyan lehet valakit az akarata ellenére integrálni? Hogyan képzeled el az integrációt, ha messze nincs pénzünk erre a célra, mint tőlünk nyugatabbra és ott is problémás a dolog?

Gondolkozz!

2018. márc. 24. 09:52
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
8# Nem tudom hallottad-e már, de a nyugdíjat nem az alapján kapja,hogy mennyit dolgozott, hanem, hogy mennyit adót fizetett be belőle... szal lehet 50 év alatt l.fszt fizetett be~
2018. márc. 24. 10:07
 15/26 anonim ***** válasza:
43%

Azt kell először megnézni, hogy miért fogyunk?

Azért mert tömegesen vándorolnak ki a fiatalok, akik pont gyerekvállalás előtt állnak pár évvel. Így a gyerek is külföldre születik. Többségében az megy ki, aki nyelvet beszél, jó szakmája van, talpra esett, ergo pont akikre otthon is nagy szükség lenne.

Az pedig igazán felemelő, hogy az itt kommentelők gyakorlatilag egy kalap alá veszik az összes háborús menekültet és szar emberré nyilvánítják, csak mert a média ezt mondja nekik és nem gondolnak bele, hogy olyan nincs, hogy egy egész ország alantas emberekből áll, mindenhol vannak jó és szar emberek...ja akik ebbe belegondolnak azok jó része már elhagyta az országot ;-)

2018. márc. 24. 10:25
 16/26 progizo ***** válasza:
40%
Szép és fiatal, esetleg középkorú nőket házasodás, családalapítás, gyermeknemzés céljából minden további nélkül beengedhetnénk. A feketék és az arabok között is vannak szépek.
2018. márc. 24. 10:33
 17/26 anonim ***** válasza:
66%
"Az pedig igazán felemelő, hogy az itt kommentelők gyakorlatilag egy kalap alá veszik az összes háborús menekültet és szar emberré nyilvánítják, csak mert a média ezt mondja nekik" - bocs, én nem követem a médiát, nekem tesóm jár a határra, első kézből látja, kik vannak ott. Ismertem menekült kislányt, VALÓBAN menekültet, érdekes módon vele és a családjával senkinek nem volt semmi problémája, nem is volt hír belőlük, szép csendben elvoltak, a gyerekek tanultak rendesen, a szülők dolgoztak rendesen. De amiket tesóm elmondott, abból nem azt szűröm le, hogy ezek zöme tisztességes ember, ezek zöme nem nevezhető tisztességesnek és eszük ágában sincs alkalmazkodni, beilleszkedni. És ismétlem, nem a média vagy a kampányhadjárat miatt írom ezt, hanem olyan ember beszámolói alapján, aki saját szemével látta és tapasztalta a helyzetet ott, a sűrűjében.
2018. márc. 24. 10:43
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

"Az pedig igazán felemelő, hogy az itt kommentelők gyakorlatilag egy kalap alá veszik az összes háborús menekültet és szar emberré nyilvánítják, csak mert a média ezt mondja nekik" - bocs, én nem követem a médiát, nekem tesóm jár a határra"

Akik a határon balhéznak azok szar emberek is. Nem mindegyik fog balhézni a határon, de azokat nem veszed gondolom figyelembe, mert hát barna a bőre, akkor ugyanaz.

Épp ezért kéne ellenőrzött keretek között intézni ezt az ügyet, amiről egészen eddig szó is volt, és ami ellen évek óta a fidesz olyan szorgalmasan kiáll.

Szerencsére nekem is megvan már, hogy hova megyek nemsokára. Nem maradok olyan süllyedő hajón, ahol mindenki azt kiáltja, hogy soros miatt kormányoztunk jéghegynek.

2018. márc. 24. 11:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy nem mi vagyunk a célországuk ezeknek, de tesóm azt mondta, ha megszüntetnék a határzárat, átjáróház lennénk, és ez is rengeteg kockázatot rejt. Nem vagyok Fidesz párti vagy akármelyik, tesóm sem az, egyszerűen csak így látjuk a helyzetet. Az, hogy ez véletlenül egybe vág ezeknek az egyik intézkedésével, nem jelent semmit. Aki problémás, az igenis maradjon odakint, húzzon vissza oda, ahonnan jött, aki nem illegálisan akar átjönni, bejönni, tovább menni, azok megtalálják a legális módját is, nem velük van a baj. De ehhez az ő együttműködésük is kell.
2018. márc. 24. 11:38
 20/26 anonim ***** válasza:
10%
Látod, ezért. Mert a magyar eszelősen idegengyűlölő. Egyszerűen nem bírja elviselni más bőrszínű emberek látványát, azonnal izzó düh támad benne.
2018. márc. 24. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!