Tavaly 59 ezer emberrel csökkent Magyarország népessége. Ebben az esetben miért nem engedjük be a menekülteket?
És miért is lenne az jó, ha "beengednénk" a menekülteket, miközben ők nem is ide akarnak jönni, akaratuk ellenőre paterolnák ide őket? Hogyan lehet valakit az akarata ellenére integrálni? Hogyan képzeled el az integrációt, ha messze nincs pénzünk erre a célra, mint tőlünk nyugatabbra és ott is problémás a dolog?
Gondolkozz!
Azt kell először megnézni, hogy miért fogyunk?
Azért mert tömegesen vándorolnak ki a fiatalok, akik pont gyerekvállalás előtt állnak pár évvel. Így a gyerek is külföldre születik. Többségében az megy ki, aki nyelvet beszél, jó szakmája van, talpra esett, ergo pont akikre otthon is nagy szükség lenne.
Az pedig igazán felemelő, hogy az itt kommentelők gyakorlatilag egy kalap alá veszik az összes háborús menekültet és szar emberré nyilvánítják, csak mert a média ezt mondja nekik és nem gondolnak bele, hogy olyan nincs, hogy egy egész ország alantas emberekből áll, mindenhol vannak jó és szar emberek...ja akik ebbe belegondolnak azok jó része már elhagyta az országot ;-)
"Az pedig igazán felemelő, hogy az itt kommentelők gyakorlatilag egy kalap alá veszik az összes háborús menekültet és szar emberré nyilvánítják, csak mert a média ezt mondja nekik" - bocs, én nem követem a médiát, nekem tesóm jár a határra"
Akik a határon balhéznak azok szar emberek is. Nem mindegyik fog balhézni a határon, de azokat nem veszed gondolom figyelembe, mert hát barna a bőre, akkor ugyanaz.
Épp ezért kéne ellenőrzött keretek között intézni ezt az ügyet, amiről egészen eddig szó is volt, és ami ellen évek óta a fidesz olyan szorgalmasan kiáll.
Szerencsére nekem is megvan már, hogy hova megyek nemsokára. Nem maradok olyan süllyedő hajón, ahol mindenki azt kiáltja, hogy soros miatt kormányoztunk jéghegynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!