Egyéniben a Fideszre kell szavazni? Ahol nem Fidesz nyer, ott kiéheztetik az embereket "elégtételként",10-ed annyi pénzt sem kapnak azok a települések.
"Ahol nem Fidesz nyer, ott kiéheztetik az embereket "elégtételként",10-ed annyi pénzt sem kapnak azok a települések."
Igen, és ezek után még ők dumálnak szeretetről, szolidaritásról meg összetartásról.
Migránsozókat nem értem, a Jobbik jobban megszigorítaná a migrációs törvényeket, mint a Fidesz. Jobbikos javaslatokkal és program pontokkal lett megvédve az ország...
Akkor miről beszélünk?
"Ha a fideszre szavazol nem lesz olyan az ország mint Bécs"
Hát az biztos... Bécs európa legélhetőbb város. Magyarország meg a béka segge alatt van.
Csak szemezgetek néhány példából. Nincs kedvem különösebb gyűjtőmunkát végezni mert ez az egész szánalmas színjáték ami itt folyik régóta még annyit sem ér meg. Gyenge jellemű fórumtársak erőtlen sértegetési kísérletei sem érnek ennyit.
Csak ami hirtelen eszembe jutott:
2011: Magánnyugdíj pénzek. Hoztak egy törvényt amely szerint nem fog járni nyugdíj azoknak az embereknek akik maradnak a magánnyugdíjpénztárban.
Zsarolás? A magyar polgárok kb 90%-a szerint igen - akik megijedtek hogy nem kapnak majd az államtól nyugdíjat és nem nyilatkoztak hogy maradni akarnak.
Ugorjunk a jelenbe. Ijesztgetnek hogy a migránsok elárasztják és kifosztják és lelakják az országot és megerőszakolják az asszonyainkat ha nem a fideszre szavazunk. Hogy végrehajtódik a Soros terv és jaj lesz nekünk.
Orbán Viktor beszédében március 15-én előrevetítette hogy a választás után erkölcsi politikai és jogi elégtételt fognak venni. Szándékosan nincs megnevezve hogy kiken. Hogy minden politikai ellenfél vagy akár az ellenzékre szavazók is magukra vegyék. Sokan magukra vették még az átlagpolgárok közül is.
A kérdező félelme sem teljesen alaptalan. Volt már rá példa hogy egyértelműen politikai okokból szabotálták nem fideszes településnek a szabályosan beadott településfejlesztési pályázatát.
Egyes ellenzékiek sem jobbak a Deákné vásznánál de azért vannak közöttük korrektek. Aki elhiszi hogy minden ellenzéki pártot Soros pénzel az nagyon paranoiás.
Bevallom hogy 2010-ben én is a fideszre szavaztam. Hátha. De azóta egyszer sem. Csalódást okoztak. Azóta is fullba nyomják a kretént. Miközben hülyének nézik az embereket.
"Nem kell ennyire bő lére ereszteni a hülyeséget, utolsó, ettől még nem lesz nagyobb a valóságtartalma.:D Tán meg kéne hallgatni az Orbán-beszédet, és gyakorolni a szövegértést, mindjárt nem hordtok össze ökörségeket."
Ti hisztek el mindent amit a vezéretek mond :D
Miért nem tapsoltál neki órákat a békemeneten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!