Erdélyből már úton vannak a levélszavazatok Magyarországra, míg mások nem szavazhatnak levélben, mi a véleményed?
Poszt: [link]
Pl. a Nyugat Európai külhonban élő magyar állampolgároknak nincs az biztosítva, hogy levélben élhessenek a szavazati jogukkal. Ők csak a konzulátusokon élhetnek a szavazati jogukkal, ami sok esetben több kilométerre van a lakóhelyüktől, így nehezítve azt, hogy élhessenek a szavazati jogukkal.
Kedves "Nemzethy"-"Keresztény" Kormányunk, nemzet politikailag helyes EZ???
De ha ő hosszútávon kint szeretne maradni, akkor intézze el a lakcímet, ha nem, akkor menjen a követségre, mert ilyen szempontból máskülönben nem különbözik attól aki csak egy-két hétre ment ki nyaralni, ők sem szavazhatnak levélben. Vagy akkor szerinted nekik is járnia kéne? Szerintem nem gondoltad te rendesen át ezt az egészet, csak felültél egy demagógiának aminek az iránya egybe esik az alap álláspontodéval (ellenzéki).
*Egyébként nem vagyok Fideszes, de nagyon zavar ez az átgondolatlan nyavalygás.
# 11/11 Időpont tegnap 23:18
Szerintem kellene módja legyen annak, hogy mindentől függetlenül kérvényezni lehessen a levélben szavazást a Magyarországon születetteknek is. Ez a jog miért csak az erdélyieket érinti?
Az is felháborító, ahogy ez a szavazás történik. Itt élek, és könnyedén tudnék más nevében szavazni, úgy hogy az illető nem is tud róla. És akkor tevődik fel a kérdés, hogy miért olyan biztos, hogy az a 200.000 szavazat, amit küldünk, azt mi adtuk fel? Elképesztő hogy mennyire kis szintű biztonsági intézkedés van a levélszavazáson itt Erdélyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!