Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz megnyeri az idei...

Ha a Fidesz megnyeri az idei választásokat (márpedig meg fogja), akkor ugyanúgy folytatódik az ellenségkép-keresés és újabb harcok indulnak egy képzelt ellenség ellen? Erre épül az egész NER?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 20:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%
Látom jó sok mosogatólé agyú gyökér elhiszi a Fidesz rágalmazásait.
2018. márc. 22. 08:27
 22/29 anonim ***** válasza:
87%
"Vona és a jobbikos képviselők csak szövegeltek, majd nem csináltak meg, amivel védeni lehetne az országot." Tehát nekik kellett volna megépíteniük a kerítést a magánvagyonukból? Amúgy meg aláírták volna az alkotmánymódosítást, csak az volt a feltételük hogy a Fidesz leállítja a letelepedési kötvények eladását. Ez nem történt meg.
2018. márc. 22. 15:59
 23/29 felkelhetetle ***** válasza:
82%

Figyeld meg, amint megnyeri a Fidesz a választásokat (bízom benne hogy nem fog bekövetkezni és elég embernek megjön az esze) rögtön el fog tűnni az összes Soros migránsos Enszes propaganda és nem is fogsz találkozni ilyesmivel a következő választások közeledtéig. Ezek az ellenség propagandák csak arra jók hogy egy nemlétező veszélytől ,,védje" meg Magyarországot a Fidesz és ezzel szavazatokat zsebeljenek be.

Nekem ne mondja senki sem hogy a migráns ,,válság" kihatással van Magyarországra. Bárki akinek egy csepp esze van felfogja hogy a migránsok nem Magyarországra akarnak jönni ha egyszer mehetnek 10-szer élhetőbb országokba is pl: Németország, Svédország...

Ki akar 400-500 eurós fizetésekért dolgozni (itt még nagyon sokat mondtam) ha egyszer dolgozhat 7-szer ennyiért is.

Én Szerbiában nagyon sok időt töltök mivel itt születtem, ide annyi migráns jöhetne amennyi nem szégyell érdekes egyel sem találkozom miért? Mert itt is pont olyan kilátástalan a helyzet mint Magyarországon, talán Magyarországon egy picit jobb de annyival nem jobb hogy a Nyugati országok helyet Magyarországra akarnának telepedni. Bárki aki elhiszi ezt a migránsos baromságot gondolkodjon el ezen és kérem szépen nyissa ki azt a két szép szemét.

2018. márc. 23. 14:18
 24/29 felkelhetetle ***** válasza:
82%
És még azt hozzátenném, addig amíg az emberek többségét ilyen butaságokkal meg lehet téveszteni, addig ne is várja senki sem hogy Magyarországon Nyugati életszínvonal lesz. Egyébként ezeket az embereket nem csak a Fidesz fogja becsapni, hanem bárki akinek az útjába kerül. Addig, amíg az emberek többségének ennyire nincs önálló véleményük semmiről sem és más ember ilyen könnyen meg tudja mondani hogy mit gondoljanak, addig lehet a Jóisten is a kormányon itt nem lesz jobb életszínvonal mert a buta embereket mindig kihasználták és ki is fogják használni. (Természetesen buta ember alatt nem a magyart mint nemzetet értem, hanem bizonyos réteget...)
2018. márc. 23. 15:50
 25/29 anonim ***** válasza:
46%

23.-nak

Ha azt hiszed jobb lett volna ha Karácsonyék nyerik a választást, akkor hallgasd meg Nédermüller Péter, Jávor Benedek, Újhelyi István nyilatkozatait. Ne Orbánnak higyj hanem a saját fülednek.

Szóval ha ők nyertek volna akkor ezóta már folynának a tárgyalások hány migráns befogadását tartaná elfogadhatónak Brüsszel

2018. ápr. 18. 23:30
 26/29 anonim ***** válasza:
#25: Eddig Magyarországra csak a Fidesz telepített be menekülteket.
2018. ápr. 23. 11:09
 27/29 anonim ***** válasza:
38%
Jóhogy csak fidesz telepítette be őket eddig, 2/3-al erre egyedül nekik van joguk.
2018. ápr. 23. 11:50
 28/29 anonim ***** válasza:
#27: Akkor miért hiszi el a sok agymosott hogy majd a Fidesz megvéd minket a migránsoktól? (Mintha nem lenne komolyabb probléma ebben az országban)
2018. ápr. 23. 13:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a fidesz propagandájának. Sajnos sok embert megfertőztek. (27es vagyok)
2018. ápr. 23. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!