Ha a Fidesz megnyeri az idei választásokat (márpedig meg fogja), akkor ugyanúgy folytatódik az ellenségkép-keresés és újabb harcok indulnak egy képzelt ellenség ellen? Erre épül az egész NER?
Figyeld meg, amint megnyeri a Fidesz a választásokat (bízom benne hogy nem fog bekövetkezni és elég embernek megjön az esze) rögtön el fog tűnni az összes Soros migránsos Enszes propaganda és nem is fogsz találkozni ilyesmivel a következő választások közeledtéig. Ezek az ellenség propagandák csak arra jók hogy egy nemlétező veszélytől ,,védje" meg Magyarországot a Fidesz és ezzel szavazatokat zsebeljenek be.
Nekem ne mondja senki sem hogy a migráns ,,válság" kihatással van Magyarországra. Bárki akinek egy csepp esze van felfogja hogy a migránsok nem Magyarországra akarnak jönni ha egyszer mehetnek 10-szer élhetőbb országokba is pl: Németország, Svédország...
Ki akar 400-500 eurós fizetésekért dolgozni (itt még nagyon sokat mondtam) ha egyszer dolgozhat 7-szer ennyiért is.
Én Szerbiában nagyon sok időt töltök mivel itt születtem, ide annyi migráns jöhetne amennyi nem szégyell érdekes egyel sem találkozom miért? Mert itt is pont olyan kilátástalan a helyzet mint Magyarországon, talán Magyarországon egy picit jobb de annyival nem jobb hogy a Nyugati országok helyet Magyarországra akarnának telepedni. Bárki aki elhiszi ezt a migránsos baromságot gondolkodjon el ezen és kérem szépen nyissa ki azt a két szép szemét.
23.-nak
Ha azt hiszed jobb lett volna ha Karácsonyék nyerik a választást, akkor hallgasd meg Nédermüller Péter, Jávor Benedek, Újhelyi István nyilatkozatait. Ne Orbánnak higyj hanem a saját fülednek.
Szóval ha ők nyertek volna akkor ezóta már folynának a tárgyalások hány migráns befogadását tartaná elfogadhatónak Brüsszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!