Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet meglepetés Önök szerint/...

Árokpart kérdése:

Lehet meglepetés Önök szerint/ szerintetek a választásokon?

Figyelt kérdés
Ugye közhelyként kezelik mindenhol, hogy a Fidesz fog nyerni egyébként eddig ez a legvalószínűbb. Ellenben az is igaz, hogy emlékszem a 4 évvel ezelőtti ugyanebben a választási időszakban történt megnyílvánulásokat fórumokon és azt vettem észre, hogy akkor azért jóval elégedettebbek voltak az emberek a Fidesszel mint most. A fidesz stílusa és kampánya is akkor még a rendszerváltás utáni választásokhoz hasonlóan demokratikusabb volt és a hangulata is. Most meg fenyegetőznek, választási gyűlések sincsenek, nincsen egy mosoly, frappáns íróniák a kampányunkban stb. Ennek tükrében ha nyer is elképzelhető, hogy éppen csak nyer, illetve jóval többen el fognak menni szavazni mint 4 éve ilyenkor a Fidesz ellen? Kinek mi a véleménye.
2018. márc. 20. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Szerencsére a fidesz fog nyerni. Én nagyon nagy fideszes vagyok, és nagyon örülök a fidesz győzelmének!
2018. márc. 20. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Úgy nyernek, mint a huzat. A Jobbiknak most alacsonyabb a támogatottsága, mint 4 éve volt és a baloldali ellenzék is töredezettebb, a választási rendszerünk pedig a győztesnek kedvez, az pedig a Fidesz lesz.

De ha valami csoda folytán mégsem győznek, akkor is ott a Jobbik, akikkel össze tudnak állni és velük már simán megvan a 2/3 vagy akár a 3/4 is.

2018. márc. 20. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem igen, lehet a fidesznek meglepetés.

1. meglepetés: meglesz a 4/5

2. meglepetés: nem lesz meg a 2/3

2018. márc. 20. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tartom kizártnak, hogy többen mennek el szavazni, mint 4 éve és szerintem "csak" sima többségük lesz, de az még mindig valószínűtlennek tűnik, hogy ne nyerjék meg a választásokat.
2018. márc. 20. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:

A politikai erőviszonyok mindíg is a társadalmi hangulat egyfajta megnyilvánulása tükröződése .

Ami változatlan, az egyik tábor szidja a másikat vica versa, semmi sem változott csak annyi hogy más pártok amelyek kimaradtak ebből az értelmetlen szélmalomharcból is csatlakoztak ehhez (Jobbik, LMP). Esetleg kissebb meglepetetésekre lehet számítani de nagyokra nem

2018. márc. 20. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Hajrá Jobbik!!
2018. márc. 20. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem lesz. A fidesz elveszti többségét, max kisebbségből tud majd kormányozni, vagy egy ellenzéki koalíció szerzi meg a többséget. Ha tippelnem kellene, akkor Jobbik.
2018. márc. 20. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden elképzelhető. Szóval nyilván lehet, az más dolog, hogy lesz is vagy nem.
2018. márc. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!