Ha a Jobbik nyerne, akkor is Polt Péter maradna a főügyész?
Figyelt kérdés
Mert papiron ő független képviselő.2018. márc. 19. 13:09
1/12 anonim válasza:
Szerintem a korrupció felszámolása következtében börtönbe kerülne Polt Péter úr.
2/12 anonim válasza:
Ja, vagy lenne egy új Polt Péterünk, aki jobban megfelel a Jobbiknak.
4/12 anonim válasza:
Legfőbb ügyész választásához 2/3-os parlamenti többség kell, mivel jövőre lejár a 9 éves megbízása és lesz 2/3 az ellenzéknek akkor talán lesz esély.
6/12 anonim válasza:
Attól függ mennyivel nyerne/együttműködnének e velük mások. (Úgy tudom a Fidesz hozott egy törvényt, hogy nem lehet idő előtt leváltani, szóval ezt a törvényt meg kéne változtatni, és nem tudom, hogy kétharmados e, szóval lehet, hogy kéne nekik hozzá segítség.)
7/12 anonim válasza:
Ő maga lemondana. Ki lenne végezve, ha eszébe jutna maradni.
Meg is érdemelné a féreg!
8/12 anonim válasza:
Hát biztos megpróbálnák eltávolítani, az kérdés, hogy sikerülne-e. Az biztos, hogy az Európai Ügyészséghez csatlakoznának.
9/12 anonim válasza:
#4: Az remek. Lesz itt cirkusz legfőbb ügyész választásnál, ha nem lesz 2/3.
10/12 anonim válasza:
"Az remek. Lesz itt cirkusz legfőbb ügyész választásnál, ha nem lesz 2/3."
Hát igen, ezt a fidesz beszopta. Magát akarta bebiztosítani, csak közben elbukta a kétharmadot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!