Valóban 4 millióan voltak a békemeneten?
:DD
Lehet birkázni, de csak érdekesség képpen jegyezném meg azoknak akik szerint csak alig 200 ezer unatkozó, morcos nyugdíjas volt ott, hogy elég nagyot tévednek.
Én ott voltam és a tömeg több mint fele fiatalokból, egyetemistákból és középkorúakból állt. Fiatal szülők kisgyermekeikkel, babakocsikkal vonultak a tömeggel, baráti társaságok vidám arcait lehetett látni mindenfelé. Mindenki nagyon kedves, vidám és felszabadult volt. ;) :D
A 200ezerhez meg annyit... Mikor a híd pesti végénél jártunk elláttunk a nyugati térig ahol a menet eleje már befordult és a vége még csak akkor ért a híd budai végéhez. Ja és tömve voltunk. :D És azon a hídon szerintem elég sok ember elfér...
Persze tudom, ti jobban tudjátok, hisz ott voltatok. ;)
Viszont nyugi, kb csak 500ezren - 1 millióan lehettünk. :)
#14: akkor az nem volt nagyobb, mint anno a netadó elleni tüntetés, ott meg kb 150 ezren voltak.
Sok fiatal... igen, azok, akik nem tudnak nyelveket és emiatt még nem mentek külföldre.
Kisgyermekes családok... igen, akik a CSOK miatt fideszesek, egész addig, míg majd nem fogja tudni állam bácsi kifizetni a CSOK-ot, aztán majd néznek.
tegnap 18:28
"Gratulálok, az ön agymosási programja sikeresen lefutott. " továbbá ahhoz, hogy részt vett ilyen marhaságban. amúgy mitől is békemenet? kivel kell békülni? összevesztünk valakivel? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!