Határon túli magyarok (vagy akit érdekel a téma), erről a fideszes húzásról mit gondoltok?
Lehet hogy Gálfi Laura vagy valamelyik munkatársa ide is vezényelt pár trollt?
4. Én is szomorúan látom a megosztottságot a magyarok közt. Én nem vagyok egyébként az ellen hogy szavazzatok, csak ha szavaztok, érdemes tudni az olyanokat is mint amit belinkeltem...
Persze, szavazzatok nyugodtan, csak ne a fideszre.
Ha mégis rá akartok szavazni, akkor ne szavazzon olyan, aki nem Magyarországon él és nem ide fizet adót. Világos logika ugye?
Ne hazudj, én sose mondtam hogy ne szavazzanak!
De ez gyenge próbálkozás volt, Gálfi Kisasszonytól kérj kiigazítást, és találjatok ki valami jobb visszavágást...
:'D Na ez az, amiért én Romániában sokkal jobban érzem magam és soha nem tervezek sem Magyarországra költözni, sem oda fizetni az adót. Nem a FIDESZ miatt, hanem az erdélyieket lenéző és gyűlölő "magyarok" miatt. Nyugi, nem fogok szavazni, az állampolgárságot sem igényeltem, a hozzád hasonló, erdélyieket gyűlölő és románozó ki tudja milyen származású magyarországi miatt.
Tartsátok a színesfémgyűjtő adófizető bandátokat nyugodtan. Köszönöm, én itt is jól megélek. Egyedül a FIDESZ próbált tenni értünk valamit, ti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!