Miért baj, hogy FIDESZ-es vagyok, ha egyszer úgy látom, hogy jobban élnek az emberek?

Az a baj, hogy te csak Mészárosékat meg Tiborczékat nézed, hogy ők jobban élnek.
A tök átlag proli meg napról napra csak tengődik.

4
Teged elkuldenelek Szomaliaba. Nyuszitve jonnel haza internetezni.

"Miért baj, hogy FIDESZ-es vagyok, ha egyszer úgy látom, hogy jobban élnek az emberek?"
Nem baj ez, a probléma ott leledzik hogy a kiváló szemészorvosok akik leszedhetnék a hályogot a szemeidről a hanyatló nyugatra menekültek hogy 10X annyi bérért fele annyi munkaórával megéljenek.
Az oktatás helyzete miatt meg nem nagyon van már kiváló szemész orvos aki a következő generációt is kiválóvá tehetné.
Szíved joga kinevettetni magad mert a gazdád haverjai nem tudnak eleget lopni és felszólított a fűrered a veje védelmére mint a középkorba mikor sorozták be a parasztokat "golyófogónak" hisz értük nem kár a hercegnek meg azt mondták a szomszéd államból hogy korrupt szóval ez simán megér egy kis "áldozatot a paraszti" sorból

Nem baj, csak ne hangoztasd a butaságod, egy ellenzéki oldalon, mert csak támadni fognak!
Csak egy jótanács volt.

Feltettem egy kérdést tegnap, amiben lehurrogtak. Érdemes elolvasni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__91..
És igen, ez a baloldal színvonala Magyarországon. Aki fideszes, az beteg, vak, hülye. Aki baloldali, az pedig el van nyomva, pedig szegény baloldal milyen jót tett az országnak.
Itt tart a magyar politika. Fideszesként mondom: nem érdemes leállni velük vitatkozni, mert nincsenek érveik. Személyeskedni, mocskolódni, rágalmazni tudnak csak. Ezért nem erősödnek 8 éve. De jobb is.

7
Jol irod, egy ellenzeki oldalon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!