Független véleménye van, egyik politikai és társadalmi szektának sem nyal be tövig. Igen kemény társadalomkritikákat fogalmaz meg(néha kissé durva obszcén stílusban, hogy a legegyszerűbb ember számára is érthető legyen), görbe tükröt tart elénk. A legtöbb ember nem szereti ha a hibáival szembesítik.
2018. márc. 18. 06:11
12/91 anonim válasza:
Mert egy ostoba fsz.
Régen szerettem, de amint elkezd olyan témáról beszélni, amihez van egy kis közöm, rögtön kibukik, hogy mennyire felszínes és korlátolt.
Persze ez még önmagában nem lenne baj; a baj az, hogy a véleményét kinyilatkoztatásként tálalja, és hogy sokan be is nyalják.
2018. márc. 18. 06:24
13/91 anonim válasza:
Szerintem sokaknak nem azzal van a gondja, amit Puzsér mond, hanem a stílusával.
Állandóan emelkedett hangnemben, szinte üvöltve beszél, teljesen azt a hatást kelti, mint aki non-stop ideges. Ráadásul sokszor a vitapartnert szóhoz sem hagyja jutni, ha pedig jogos kritikát kap, akkor elzárkózik, és a vitapartnert elkezdi ócsárolni, hülyének beállítani.
Számomra emellett az is taszító, hogy manapság már szó szerint mindenhez ért.
2018. márc. 18. 07:36
14/91 anonim válasza:
Mert bár okos, nézetei általában helyesek előbb beszél mint gondolkodik.
2018. márc. 18. 07:55
15/91 anonim válasza:
A baj, hogy a szája előrébb van mint az esze.
2018. márc. 18. 08:33
16/91 anonim válasza:
Gondolom mivel eléggé irritáló és pökhendi így sokaknak lesz kevésbé szimpatikus.
2018. márc. 18. 08:56
17/91 anonim válasza:
Mert az ország legtehetségesebb kritikusából egy megélhetési bulvár fikázóvá alacsonyította magát
2018. márc. 18. 09:17
18/91 anonim válasza:
Én kedvelem. Nagyon objektív és jól látja a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!