Láttatok videókat, olvastatok cikkeket, beszámolókat a Békemenetről? Milyennek láttátok a résztvevőket, mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 18:02
1/18 anonim válasza:
átlagos, kedves emberek semmi különös nem volt bennük.
mivel tisztelem a demokráciát, tisztelem az ő véleményeiket is(nekem is van sajátom), és szeretnék velük együtt dolgozni hogy egy jobb országot építsünk.
2/18 anonim válasza:
Kultúrált keresztényeket láttam, kik a magyarok krémje, a Fidesz kormány kiváló színvonalának képviselői:
3/18 anonim válasza:
Átlagos kedves emberek... mi? :D
Akkor miért csapkodnak, vergődnek, lázadnak a Fidesz hívek?
4/18 anonim válasza:
Én normális átlagembereket láttam ott. Nem úgy, mint a déká buliján. Azokat gumilövedékkel kellett volna megsorozni. :-)
5/18 anonim válasza:
"Kulturált keresztény"?
Bayerrel az élem?
Vicces! Nagyon vicces!
6/18 anonim válasza:
A fejétől bűzlik a szar. Itt , meg bayer volt az.
A résztvevőktől mikor megkérdezték, hogy mit szólnak, hogy ránk akarják erőltetni a demokráciát, mindenki szitkozódott, hogy ez a "rohaggyon meg soros" műve. Ők ugyan nem kérnek ebből. :)
7/18 anonim válasza:
Tényleg kulturáltak... Persze.
8/18 anonim válasza:
Hát, azt hiszem megint sikerült "méltón" megünnepelni március 15.- ét.
9/18 anonim válasza:
Bármennyire fáj, valóban több százezernyi kulturált, kedves ember volt ott, MINDEN korosztályból. Lehet vergődni, kedves ellenzéki bérkommentelők, akkor is ez van.:-)
10/18 anonim válasza:
Kedves utolsó, ez az oldal tele van ellenzékiekkel, ki a bérkommentelő te fideszes birka? :D nézz tükörbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!