Az Orbán-kormánynak miért nem tetszik ez a konzultáció? Miért titkolják?
Szerinted nem röhejes hogy az EU konzultálni akar a néppel a szövetség megreformálásáról, és mi nem vagyunk hajlandóak részt venni ebben? Minek vagyunk része egy olyan közösségnek amivel nem vagyunk hajlandóak szóba állni? Csak a pénz kell? Most kellene "üzenni" Brüsszelnek. Ők kérik az üzenetet.
huha nagyon beoltott ez a macron nem is tudom hova bujjak szegyenemben francia fejes huha nagy ember lehet akkor
ja pill leszarom
miert kene reszt vennunk valamilyen hulyesegben ami nem erdekel minket/nem ertunk vele ugyse egyet?
nekem eleg ha kuldik a penzt azt elfogadom szivesen a hulyesegeikkel meg hagyjanak
"Szerinted nem röhejes hogy az EU konzultálni akar a néppel a szövetség megreformálásáról"
De, rohadtul röhejes az elmúlt évek alapján.
Kb pont telibe leszarják mit akarunk.
44%
Olyan nincs, hogy a "pé'zt küldik, a hülyeségekel hagyjanak".
Ha nem tetszik, hogy egy szervezetben/szövetségben kötelezettségek is vannak, akkor ki lehet lépni. De akkor nem lesz pénz.
akkor eloszor mondjak a kotelezettsegek es utana engedjenek donteni hogy elfogadjuk e a penzt
jelenlegi helyzetben eloszor kuldtek a penzt es utana utasitottak
bocsi hogy nem szeretem ha atvernek
# 7/9 Időpont ma 18:06
Neki az álláspontja megegyezik Orbánéval. Birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!