Nektek is tetszett Orbán ünnepi beszéde?
"Engem konkrétan annyira felcseszett az az "ünnepi" beszéd, hogy most már csak azért is átkéretem magam a lakóhelyemről, hogy szavazni tudjak az ellenzékre. Pedig eredetileg nem akartam szavazatomat adni senkire."
Ez a beszéd, ezt már szeretem!
Minden tiszteletem a tiéd!!!
Az a vicc, hogy Orbán beszél ünneprontó provokátorokról, bajkeverő tüntetőkről, amikor maga a Békemenet az ünneprontó, bajkeverő!
Az a legocsmnányabb Viktortól, hogy a beszéde legvégén az embereket harcra, bajkeverésre buzdította!
Ilyen nem hangozhat el egy miniszterelnök szájából, főleg NEMZETI ÜNNEPEN, hogy "Szálljatok harcba!"...
Csak azért sem szavazok ezek után a Fideszre!
Kölcsey meg foroghat a sírjában, mert egy magát "turbónemzethy magyarnak" valló ember NEM TUDJA FEJBŐL ELSZAVALNI A MAGYAR HIMNUSZT...
Ez hatalmas szégyen!
Nem néztem, mert nem érdekelt.
Csak tudjátok mi a baj? Hogy nincs egy értelmes ellenzék. :( Akire az ember azt mondaná: Ez az! Nem csak a migráns politikával tud célbe érni! Aki Magyarországot tartja szem előtt, és nem azt, hogy EU-s pénzekből a barátait és családját gazdagítsa. És még sorolhatnám. :( Értelmes ellenzék nincs. Sajnos marad a hulladék. :(
ma 17:22
Vegyél példát a #8/23-asról!
Remélem nem gondoljátok komolyan hogy a Jobbik nyerhet? Annyi esélyük sincs mint 4 éve.
És igen..nekem tetszett Orbán beszéde, nem értem miért kellett félremagyarázni amit mondott.
Sokan nem látnak a gyűlölettől. Sok jót tett a Fidesz, csak azt mindenki elfelejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!