Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi tévő legyek, ha félek az...

Mi tévő legyek, ha félek az ilyen Karácsony Gergely félék marxista hatalomátvételétől, de a Fideszt meg nem veszi be gyomrom?

Figyelt kérdés

Valahogy rá kell vennem magam, hogy a Fideszre szavazzak, akármennyire is undorodom tőle.

Mert az ilyen Karácsony,Vona,Szél féle újbolseviknál rosszabbat nem tudok elképzelni.

2018. márc. 16. 07:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%

Nekem sem szimpatikus Karácsony.

Eleinte sem volt az, de miután utánanéztem,hogy mik lennének a tervei miniszterelnökként még inkább unszimpatikus lett.

Elvakultan bevándorláspárti, idealista zöld politikus.

Továbbá szociológus, nem alkalmas miniszterelnöknek.

2018. márc. 16. 09:04
 12/25 anonim ***** válasza:
69%

Marxista.... istenem....

Tényleg menjél és ikszeljél a fideszedre, oda gyűjtik az ilyen túliskolázott népeket.

2018. márc. 16. 09:14
 13/25 anonim ***** válasza:
48%
Vona mióta marxista egyébként? (Amúgy ha nem nézel utána rendesen a pártoknak, csak csöpög a szádból a Fidesz propaganda, akkor ne várd, hogy bárki komolyan foglalkozzon itt veled. Nem is értem mi értelme ennek a kérdésnek.)
2018. márc. 16. 09:24
 14/25 anonim ***** válasza:

Sajnos hasonló a gondom. A Fidesztől a belem kijon már, Jobbikra sosem fogok szavazni.

Mszp-Parbeszed egy vicc, Karácsony Gergely lehet Zuglóban jó de országosan gyenge lenne.

Dk: Nevetséges

Lmp: Nevetséges, de még ők vállalhatók talán

Momentum: mintha egy HÖK-ösökből álló gittegylet lenne

MKKP: Kár hogy nem annyira ismertek és nincs esélyük mert legszivesebben rájuk szavaznék

2018. márc. 16. 10:29
 15/25 anonim ***** válasza:
27%
Ja légyszives végy nagy levegőt és szavazz a fideszre! (az ország nagyrésze hálás lesz) Legalább a nyertesek közé fogsz tartozni 4év boldogság :). ÉS tényleg én se tudok rosszabbat elképzelni mit az ellenzék!
2018. márc. 16. 11:33
 16/25 anonim ***** válasza:
65%

"Ja légyszives végy nagy levegőt és szavazz a fideszre! (az ország nagyrésze hálás lesz) Legalább a nyertesek közé fogsz tartozni 4év boldogság :). ÉS tényleg én se tudok rosszabbat elképzelni mit az ellenzék!"

Te csak ne kérjél meg senkit, hogy a fidesznyikre szavazzon. A gyomrom görcsbe rándul tőlük. 4 év boldogság már akinek, nekem ugyan nem meg az ország nagy részének az tuti.

2018. márc. 16. 11:37
 17/25 Molyember ***** válasza:
48%

Kérdező, áruld már el, mit értesz marxista hatalomátvételen, és mit jelent, ha valaki újbolsevik. Mert így olyan, mintha hallottál volna néhány idegennek tűnő kifejezést, és most megpróbálnál okosnak és felkészültnek tűnni. Eddig mit olvastál Marxtól? Melyik részével nem értesz egyet? :D

Na, ne erőltessük. Szavazz a Fideszre, ez a párt a hozzád hasonlóknak készült. Ne szégyeld, csak állj be a sorba. :D

2018. márc. 16. 12:07
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
Marxista hatalomátvétel??? Szerinted kérdező a Fidesz mi? Segítek: A legnagyobb véresszájú kommunista métely, ami most az országban van.
2018. márc. 16. 12:15
 19/25 anonim ***** válasza:
59%

Mitől is félsz kérdező? Hogy csökkenteni fogják az egyenlőtlenséget? Hogy esetleg támogatni fogják az erősen rászoruló családokat? Csökkenteni fogják a gyerek és diákok terheit? Lakhatási támogatást adnak? Bért is fognak adni a közmunkásoknak? Esetleg segíteni fogják őket fejlődni? Hogy progresszív adózást vezetnek be?

Magyarul neked nevetséges bolsevizmus segíteni valakin, pláne olyanon aki önmagán nem tud. Nevetséges marxizmus az, hogy vannak alanyi jogai mindenkinek nem csak végrehajtandó parancsai. Neked ez nevetséges. Akkor Kövér László megmondta hogy mi a teendő.

2018. márc. 16. 12:20
 20/25 Alain Delon ***** válasza:
egyébként ebben az esetben legjobb, ha az ember csinál egy paprikás krumplit vagy káposztás tésztát.
2018. márc. 16. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!