A Békemenet az valójában fideszes erőfitogtatás?
Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 16:14
2/11 anonim válasza:
Uszítás! Ami törvénybe ütközik.
3/11 A kérdező kommentje:
Csak hogy jól látom-e. Nem tudom mi a pontos célja, ugye kormány mellett ritkán szoktak "tüntetni" inkább ellene hogy felhívják a figyelmet vagy érvényt szerezzenek bizonyos csoportok bizonyos elvárásnak, követelésnek...
2018. márc. 15. 16:22
4/11 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom feltűnz-e, ez kb a 7ik békemenet volt már.
5/11 anonim válasza:
"Uszítás! Ami törvénybe ütközik."
Miért ütközik törvénybe? Előre bejelentett esemény és nem történt semmiféle atrocitások
6/11 Koplárovics Béci válasza:
Én legeltetésnek mondanám.
7/11 anonim válasza:
Már az erőfitogtatás, hogy 148 helyre kitették a kettős meg a ferde szentkeresztet az átépített Margit hídra. Na, most akkor még át is vonulnak rajta... Ugye a hídfők tövében a kétszázezres zsidó tömb, körülötte másfél millió kádári kisnyugdíjas. Egy Ikarus-t nem tudnak megkülönböztetni az anyjuk sárgarépájától, de azért a magyarságukat néhány kereszttel, meg egy-egy húsz kilós kokárdával tökéletesen kipótolják...
8/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem az első, egy ideig külfödön éltem, olvastam persze a híreket, máshol ez annyira nem divat hogy parádézzunk a kormányért (kicsit "megfélemlítés" szagú is a dolog...)
2018. márc. 15. 20:40
9/11 anonim válasza:
Igen, de nagyon békés az a Békemenet, ahol megvernek egy újságírót, meg köpködnek, anyáznak.. Ennyit a fidesz "béke" menetéről..
10/11 anonim válasza:
Nem csak fideszesek voltak köztük, én sem. Olyannak tűnt mint egy május elsejei felvonulás.
Valóban igaz az hogy a múltat nem lehet végképp eltörölni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!