Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A budapestiek miért nem értik...

A budapestiek miért nem értik meg, hogyha kormányváltást akarnak, akkor nekik is a Jobbik-ra kell szavazniuk?

Figyelt kérdés

Budapesten laknak 1,7 millióan a 9,8 millióból. Tehát nem nehéz belátni, hogy Budapest önmagában semmit nem érhet el a magyar politikában. Ott a legnagyobb a kormányváltó hangulat, mégis a szavazataik felmorzsolódnak értelmetlen kis törpepártok között. Míg vidéken effektíven csak 3 pártnak létezik valódi szavazótábora, a Fidesznek, Jobbiknak és az MSZP-nek, addig Budapesten meg még ott van az LMP, DK, Momentum, PK, Párbeszéd, Együtt, MLP meg mit tudom én még milyen viccpártok, amikre rengeteg értékes szavazat megy el a semmiért.

Miért nem értik meg a budapesti ellenzékiek, hogy ha nem a Jobbik-ra szavaznak, az olyan mintha el sem mennének szavazni, tehát adnak a szarnak egy pofont?

2018. márc. 13. 16:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20

Én pedig elvennék a hozzàd hasonlòk szavazati jogát.

2018. márc. 14. 00:44
 22/24 VájtVarjú válasza:
40%
Én azt nem értem meg, miért hiszik sokan, hogy a Jobbikkal hatalmon jobb életünk lenne? Egy radikálisan kezdő párt, ami elment a demokratikus irányba? Ez kb. ugyanaz, mint amit a fidesz csinált, csak fordítva! És ezek után hinni kellene az ígéreteiknek? A fideszének is sokan bedőltek 8 éve, és kb. semmit nem tartottak be. Részletesebb elemzésem, hogy miért nem szavaznék a Jobbikra: [link]
2018. márc. 14. 18:08
 23/24 anonim ***** válasza:
Igazad van, a "vajtvarju" egy nagyon hiteles portál, még viccnek is rossz!
2018. márc. 14. 18:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Aki egy ilyen plakátrongáló, provokatív pártra szavaz mint a fidesz az nem komplett!

https://www.youtube.com/watch?v=QyeJuuSjECU

Látszik hogy félnek :D

2018. márc. 14. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!