A budapestiek miért nem értik meg, hogyha kormányváltást akarnak, akkor nekik is a Jobbik-ra kell szavazniuk?
Budapesten laknak 1,7 millióan a 9,8 millióból. Tehát nem nehéz belátni, hogy Budapest önmagában semmit nem érhet el a magyar politikában. Ott a legnagyobb a kormányváltó hangulat, mégis a szavazataik felmorzsolódnak értelmetlen kis törpepártok között. Míg vidéken effektíven csak 3 pártnak létezik valódi szavazótábora, a Fidesznek, Jobbiknak és az MSZP-nek, addig Budapesten meg még ott van az LMP, DK, Momentum, PK, Párbeszéd, Együtt, MLP meg mit tudom én még milyen viccpártok, amikre rengeteg értékes szavazat megy el a semmiért.
Miért nem értik meg a budapesti ellenzékiek, hogy ha nem a Jobbik-ra szavaznak, az olyan mintha el sem mennének szavazni, tehát adnak a szarnak egy pofont?
20
Én pedig elvennék a hozzàd hasonlòk szavazati jogát.
Aki egy ilyen plakátrongáló, provokatív pártra szavaz mint a fidesz az nem komplett!
https://www.youtube.com/watch?v=QyeJuuSjECU
Látszik hogy félnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!