Ha valaki megvédi a fideszt, az miért rögtön fideszes bérkommentelő?
# 21/22
Nem tudom hogy Soros milyen médiafelületet "pénzel" Magyarországon, de mindegy is. Ha már szűk látókörűségről beszélünk, akkor elég kézenfekvő dolog lenne megemlíteni a Fideszt, aki évek óta egyetlen egy dologról beszél: migráció. Minden beszédben kvóta szerűen legalább 1x megjelenik az hogy "Soros", ahogy a te szövegedben is, még akkor is megjelenik ha amúgy semmi köze a dologhoz. Ha az oktatásért tüntetnek, akkor Soros, ha ellenzék akkor Soros, akármiről van szó, csak Soros az egyetlen érv. Ez a szűklátókörűség.
Rendszeresen követem a kormánypárti médiafelületeket is, bár elég kellemetlen dolog pl. az Origót olvasni az Index mellett, mert sajnálatos módon az Origó egy utolsó bulvár szintjére süllyedt le politikai tartalom szempontjából, ami viszont a "Simcsika" médiára nem igaz, hiszen a kormány sikereit is megjelenítik, akár főcímen is (pl. adóbesorolás, gdp növekedés, közvéleménykutatás eredménye).
De ennek ellenére mint ellenzéki, fontosnak tartom hogy minden hírt kritikával fogadjak, akárhol is jelenik meg. Egy utóbbi eset hogy a tényekben bemondták hogy "Vona leakarja bontani a kerítést", s bevágtak egy részletet a beszédéről. Mivel nem vagyok "szűk látókörű", természetesen belefuttattam a teljes beszédbe, ahol Vona arról beszélt hogy kell határőség a kerítés mellé, mert önmagában a kerítés alkalmatlan egy esetleges migrációs nyomás megállítására (vagy valami hasonló). Szóval a Tv2 hírének a hivatkozása egy teljes mértékű hazug félrevezetés volt.
És amikor az ember sorra szembesül azzal, hogy ilyen elképesztő módú agymosás megy a Fideszes médiumokban, akkor nyilván hiteltelenné válik számára az adott médiafelület. Ennek ellenére követem még most is ezeket a számomra bulvár színvonalat képviselő médiafelületeket is, de egyszerűen azt érzem hogy folyamatosan beakarják csapni az embereket. Hazudnak.
Erre meg gondolom az lenne a reakciód hogy háde "Soros-Simicska" is ezt teszi. Lehet ha ők is ezt teszik, de nem ilyen stílusban, és nem ilyen mértékben.
Lehet Simicskázni, de Orbán célja az lett volna hogy Simicska vásárolja fel az RTL-t is, amin ő (szerencsére) kiakadt. Ha ez megtörtént volna, akkor ma ellenzéki média sem lenne. Azaz ez sem ellenzéki, hanem inkább független. Akármekkora oligarcha is Simicska, akkor is neki köszönhetjük hogy ma van arra lehetősége az embereknek hogy az ellenzék véleményét is meghallgathassák.
"Ilyenek a nyugodt és racionális fideszesek kérdező? Milyen lehet egy ideges és irracionális? Bele se merek gondolni."
Az ellenzékiek pontosan szakasztott ilyen kommenteket szoktak írni, csak akkor éppen a fideszt szidják vele. De az számodra elfogadható.
Hol lehet a bérkommentelés után pénzt felvenni?
Érdekelne egy kis kieg a fizu mellé.
"Mert ennyire elvakult az ellenzék, hogy mindenki ellenség, aki nincs velük."
"Mert az ellenzéki pártok támogatóinak jelentős része olyan beszűkült agyú retardált"
"Hagyjad, kérdező, vitázni csak azokkal lehet, akik megütik az ehhez szükséges szellemi színvonalat."
Kérdező, őszintén, te büszke vagy arra a szellemi színvonalra amit a Fidesz szimpatizánsok itt felmutatnak? Alig van Fideszes hozzászóló, viszont aki van, az látod hogy milyen. Nem lehet velük vitatkozni, beszélgetni, eszmét cserélni... A nem Fideszes hozzászólóknak viszont egy elég erős és kifejtett véleményt sikerült megalkotniuk...
#29!
Mondok pár állandó fideszes százalékot
37%, 40%, 42%, 43%, 47%, 50%, 51%, 53%, 58%, 64%, 68%
ezekkel látsz pár állandó fideszest
Látható nevűek akik sokat írnak: Túrórudi, Digo
van itt bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!