Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem különös, hogy Orbánt...

Nem különös, hogy Orbánt külföldön az átlagemberek mennyire tisztelik?

Figyelt kérdés

Én gyakorlatilag mindenütt olyan kommenteket olvasok, amelyekben Orbánt magasztalják, pedig általában baloldali-liberális újságokat olvasok (pl. The Guardian, la Repubblica, Der Standard).

A napokban volt Lázár bécsi videója is. Az alatta lévő osztrák kommentek 90%-a őt, illetve Orbánt védte.

2018. márc. 10. 23:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem.

Ez a populizmus lényege. Azt kell mondani az embereknek amit hallani akarnak. Aztán, hogy ennek a valósághoz mennyi köze van az már másik kérdés.

2018. márc. 11. 01:29
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Mint fitymán a gennyes pattanást, úgy tisztelik, de legtöbben csak annyit tudnak róla, hogy a Magyarokat sanyargatja valami stadionista elmebeteg....
2018. márc. 11. 02:03
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

Én sokat járok Nyugat Európában, és valóban sokan dicsérik, ez szinte kizárólag a migránspolitikánról és a határzárról szól. Tudják, hogy vannak bajok is, de a határvédelmet és a brüsszeli baromságokkal való szembenállást dicsérik.

Annyit azonban tudni kell, hogy a nyugati ember, különösen a német nagyon agymosott, ott 70+ éve kapják az "ívet", hogy be csúnya dolog idegenellenesnek, intoleránsnak lenni, és az öncenzúra csodálatos hatékonysággal működik, nehezen nyílnak meg, nem mondják ki amit gondolnak. Ott ismert a "hasskommentar" fogalma, nem mondhatsz, írhatsz le azt amit csak akarsz.

2018. márc. 11. 07:48
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Ők semmi mást nem látnak az egészből mint a migránsok ellen küzdő dicső kereszteslovagot, a magyar embereknek viszont van rálátása a közéletre és a fidesz körüli maffiára.
2018. márc. 11. 07:56
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Tisztelik? Melyik külföldön? Az én külföldjeimben mindig azzal kezdik, Viktor Orbán? Katasztróf!
2018. márc. 11. 08:51
 16/22 anonim ***** válasza:
22%

15.

Igen, és most jön az, hogy ha én x éve kijárok, akkor te 2x ideje kint élsz, ha én 80 millió némettel beszéltem, akkor te 81 - gyel.

Persze, "katasztrof" ha a hivatalos német médiát hallgatja, ott aztán mondanak szépeket. Meg öncenzúra: kirekesztő, rasszista, migránsellenes, kötelező elítélni.

2015 - ben, mikor a nagy migránscirkusz volt, folyamatosan hallgattam a német rádiókat - sokat fejlődött a némettudásom a migránskrízisnek köszönhetően, ennyi haszna volt - azt a csúsztatás és hazugsághalmazt ami elhangzott...még Göbbels is elismerően csettintene.

2018. márc. 11. 09:01
 17/22 anonim ***** válasza:
47%

"Ott ismert a "hasskommentar" fogalma, nem mondhatsz, írhatsz le azt amit csak akarsz."

Itt sem. Ha csak leírod hogy migrant már ki is bannoltak. Bezzeg nyuggerezni gátlástalanul lehet a cenzorok nagy örömére.

2018. márc. 11. 09:01
 18/22 anonim ***** válasza:
28%
Mér beszélgetnék tróger németekkel? Rühellem szegényeket.
2018. márc. 11. 09:03
 19/22 anonim ***** válasza:
59%
Aki jobb oldali beállítottságú az isteníti, a migránsválság miatt meg tör előre a jobboldal szinte mindenhol nyugaton.
2018. márc. 11. 09:11
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
Pedig orbánc egy rühes libsi migrantsimogató. El ne hidd már hogy Magyarországot vagy a magyar népet védi. Ha abból származna előnye egész Afrikát ide telepítené és leszarná hány magyar döglik bele.
2018. márc. 11. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!