Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves baloldaliak! Konkrétan...

Kedves baloldaliak! Konkrétan mi az, ami zavar titeket a Fidesz politikájában?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy kellemetlen lehet, hogy nem a választott, hozzátok közel álló párt jutott hatalomra az előző választáskor, de tudtok mondani olyan konkrét okot, amiért szidjátok a mostani kormányt? Ha lehet, gyűlölködéstől mentes, objektív válaszokat kérek.

2018. márc. 9. 20:28
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
57%
#40: Az ország legnevesebb "gazdasági felsőfokú intézményébe" járok, és nem tanítanak ilyet. Leállhatnál már a hazugságaiddal.
2018. márc. 14. 19:52
 42/44 anonim ***** válasza:
45%

Persze, én meg Oxfordba!

[link]

Az ötödik oldaltól kezd érdekes lenni. De ha utána nézel a neten, dögivel találsz!

2018. márc. 14. 20:47
 43/44 anonim ***** válasza:
#42: Ez egy műhelymunka, mégis mi köze van hozzá mit tanítanak a Corvinuson? Én írtam egyik tárgyból beadandót az egyik focicsapat gazdasági modelljéről, akkor arról a focicsapatról is tanítanak a Corvinuson? Ne okoskodjál, látszik hogy közelében nem jártál egyetemnek.
2018. márc. 14. 20:54
 44/44 anonim ***** válasza:
45%
42! Ez egy tanulmány a magyar államadósság kialakulásáról, amit közgazdászként nem lehetne figyelmen kívül hagyni. Eléggé pontos, gondolom nem érted, mert az egyetemre csak ebédelni jártál be. Néhány éve valaki el akarta magyarázni, hogy Horn Gyula kormánya hogyan futtatta fel a magyar tejtermelést. Hiba volt. Ez a rohadt tétel volt az egyetlen, amit nem tanultam meg rendesen, erre ezt húztam ki. Egyébként sok ilyen tanulmány készült, de tény, hogy felesleges ezen rágódni. Aki a 2002 és 2010-es időszakra emlékszik, az pontosan tudja, ki indította meg az országot lefelé.
2018. márc. 15. 08:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!