Ti is észrevettétek, hogy mintha megszűnt volna a sorosozás? És tényleg: mennyibe kerülhetett eddig?
Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 10:15
1/14 anonim 

válasza:

Megy még tovább ugyanúgy a Sorososzás mindenhol és elég sok pénzünkbe került, de pontos számokat nem hajlandóak Orbánék kiadni.
2/14 anonim 

válasza:

Kb 30 milliárd forintba, azaz minden dolgozó embernek kb. 7500 forintjába került a gyűlöletkampány meg a bűnbakozás.
4/14 anonim 

válasza:

Mivel tele vannak a FIDESZesk híroldalak azzal, hogy Soros a szlovákokat is tönkre akarja tenni, így nem, nem vettem észre a megszűnését.
5/14 anonim 

válasza:

most enszezés jön, méghozzá ezerrel.
Lázár sokatmondó tekintettel, ajkán sátáni mosollyal tudatta, hogy ha elfogadják az ensz határozatát, akkor azt végre kell hajtani, nincs mese..ezt tudomásul kell venni.(még e hónapban szavaznak a kötelező migránsbefogadásról. És bizony el fogják fogadni)
A kormányinfon nem akadt újságíró, aki megkérdezte volna, hogy akkor a kampány ellenére tényleg be kell engedni legalább tízezer menekültet?
...mert Lázár bizony ezt belengette, csak nem tűnt fel senkinek..
Lehet készülni a fogadásukra.
6/14 anonim 

válasza:

Igen, hál a a jó égnek nem hagytuk, hogy Soros nevessen a végén. Brüsszelt is sikerült megállítanunk. Bele se merek gondolni mi lett volna ha Soros szövetkezik Brüsszellel. Most azt kéne elérni, hogy Magyarország döntsön, ne az ENSZ. Egy békemenettel ez talán megoldható
7/14 anonim 

válasza:

#6 az a baj nem tudom eldönteni, higy most te troll vagy, vagy egy teljesen fanatikus fidesz birka....
9/14 anonim 

válasza:

Nem tudom, szándékosan kerülöm a narancs médiákat, mert már hányingerem van a Sorosozásból, és a mértéktelen gyűlölködésből.
10/14 anonim 

válasza:

Azt nem vettem észre, hogy megszűnt, de csökkent. Talán ők is úgy érzik, hogy "túltolták", így most az ENSZ van soron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!