Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik nemet mondott a...

A Jobbik nemet mondott a holokauszt és a kommunista bűnök tagadására vonatkozó törvényjavaslatra. Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Nekem ez:

1949. évi XX. törvény 61.§ (1)

A holokauszt illetve a kommunista bűnök tagadásának állami szankcionálása alkotmányellenes!

2010. jún. 9. 17:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na,ez már a te jogértelmezési problémád......

Egyébként még van egy pár dolog amit sértett,de nem akarok belemenni,mert vagy elfogult vagy, vagy pedig jogért.probl.

Nem vagyok elfogult, eddig csak kérdeztem, légyszíves, támaszd alá, hogy miért vannak nekem jogértelmezési problémáim! Szívesen belefolyok bármilyen vitába, ha az megüti a kulturált, civilizált szintet, semmi bajom azzal, ha más a véleményed, csak engem akkor tudnak meggyőzni, ha alá tudják támasztani a véleményüket valamivel (ilyen esetben valamilyen jogesetre, jogszabályra lennék kíváncsi). Én csak a jogszabályokhoz ragaszkodom, mivel joghallgató vagyok. Nem igazán követtem nyomon a Jobbik "pályafutását", be is vallom őszintén, nem is szimpatizáltam velük igazán, de ebben szerintem igazuk van. Ezért lennék kíváncsi mondjuk arra, hogy milyen törvénysértést követtek el az elmúlt három évben (szabálysértésről tudok), mert nagyon nem vagyok otthon "Jobbik témában".

2010. jún. 9. 18:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
42%, te tuti hogy egy copypaste-elő robot vagy, ilyen ostoba ember nem létezhet. :D
2010. jún. 9. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest erősödik a Jobbik.

Egyébként támogatom. Ami a szólásszabadságba ütközik, azt nem szabad támogatni, ennyi!

2010. jún. 9. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? Erre történetesen az LMP is nemet mondott, mert ez egy baromság.
2010. jún. 10. 09:30
 15/16 A kérdező kommentje:

És akkor mi van? Erre történetesen az LMP is nemet mondott, mert ez egy baromság.

Én is ezt mondom.

2010. jún. 10. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is eltörölném az egész törvényt.
2020. jún. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!