Az MSZP miért akar bejutni a parlamentbe, ha tudják, hogy úgysem fognak győzni, és már így is van elég pénzük?
# 3/3 Időpont ma 16:47
Magyarország összességében 2002-2010 között kevésbé volt korrupt mint 2010-2018 között. Egyik pártot sem tolerálom ez a kettő közül, de azzal vitatkoznék hogy ők loptak a legtöbbet.
4-es
Ha a "gengszterváltásig visszanézel", erősen vitatott, hogy kik loptak többet.
Az "üvegzseb" meghirdetése sem volt véletlen, leszámítva azt, hogy teljesen felesleges volt, mert egy pillanatig sem működött...
# 5/5 Időpont ma 17:11
Nem értem azokat a Fideszeseket akik az MSZP-t gengszterezik, ez egy paradoxon... Ha az MSZP annyit lopott, miért nem számoltattátok el? Ja, pont azért mert a Fidesz is tovább viszi a "hagyományt"? Akkor mégis milyen alapon gengszterezed őket?
Én olyan pártokat támogatok, akiknek semmi közük az elmúlt 28 év gazdasági katasztrófájához, aminek köszönhetően ma mi gazdaságilag közelebb állunk Romániához mint Csehországhoz.
6-os
Nincs ebben semmi paradoxon.
A rendszerváltás után M.o. átváltott a "vadkapitalizmus" korszakába -ezért hívják sokan "gengszterváltásnak". A magyar ipar jelentős részét az akkori szoci. vezetők nagyrészt multiknak elprivatizálták bizonyíthatatlan, hogy mennyi csúszópénzért. Magyarázat: "nem létezik magyar pénzarisztokrácia, aki be tudna szállni a privatizációba". Itt nem akarom sorolni az akkor meggazdagodott szoci. vezetők neveit - lehetne bőven. Még az orosz államadósság közel 90 %-át is elsinkófálták -megmagyarázva: "a ruszkik úgysem tudnának fizetni" (egy-két nevet itt is tudnék mondani). Ezekben ludas volt az Antal-kormány, majd erre tettek rá pár lapáttal az őt követő baloldali kormányzatok, s azóta sem lábaltunk ki belőle.
Torgyán volt az egyetlen aki akkor a reprivatizálás mellett szavazott. Sajnos Antal akkor a kárpótlási jegy rendszer mellett döntött, ami csak újabb mutyizáshoz vezetett.
Szóval innen indult az egész. És nem vagyok annyira Fidesz-hívő, de a baloldalt még annyira sem becsülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!