Szeretne egyáltalán az ellenzék kormányt váltani?
Jobbiknak jönne a legrosszabbkor a dolog. Fidesz, vagy MSZP,DK-val kössön koalíciót egyaránt bukta.
MSZP: Botka szerint nem akar váltani kormányt, még miniszterelnököt sem találnának.
DK, pedig csak akkor akar váltani ha Gyurcsány lenne a miniszerelnök. :) Az ő programjuk aztán végképp nem egyeztethető ősze más pártéval.
LMP hasonló problémákkal küzd mit a Jobbik. Szóval szeretnének ezek egyáltalán kormányt váltani?
8-as: azt hiszem, igazad van: taktikáznak.
Csak hát amit a Bangóné vagy a Gurmai kampányára költenek, az egy fillérig kidobott pénz!
Én be s tiltanám az ilyen "telepített" pártkatonák indítását: ez csak a helyi lakosok semmibe-nézése!
Ha már ilyen remekül kielemezted, azt tudod mi a különbség a "szeretném" és a "képes vagyok rá" között?
És azt tudod mi dönti el, hogy képesek-e rá? Hogy hányan nyalják be Orbán vagy Gyurcsány diktálta eszement gondolatokat.
"Csak hát amit a Bangóné vagy a Gurmai kampányára költenek, az egy fillérig kidobott pénz! "
A kampánypénzeket nem a baloldal szórja számolatlanul. De látom nem érted, amit a taktikáról írtam: pont az a lényeg, hogy niemandokat indítanak, hogy inkább a jobbikra szavazzanak.
Nem csak akar fog is!
A fidesznek közel se lesz 50%+1 így nem lesz kormányképes,
ahhoz nekik csoda kellene (szerencsére)
Itt javasolnám és az időjárás is kegyes holnap.
Minden devizás és egyéb bakkárosult, diák, tanár, egészségügyben dolgozó, rendvédelmi és honvédségi járadékos és minden reményt vesztett jöjjön !!!! Ha most, nem jön minden érintett, akkor csak magát okolhatja a következményeként, ami egyenlő a kifosztásával!
Demonstráció Márc 11 vasárnap 14h tól a Szabadság téren !!! Rabok legyünk, vagy szabadok!? Ha sokan leszünk, akkor van remény! Gyere, tegyél magadért és a gyerekeid jövőjéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!