Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártot ajánljátok...

Melyik pártot ajánljátok nekem leginkább a paramétereim alapján?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok 2 diplomával, jó családi háttérrel.

Nem akarok többkulcsos adót.

Nem akarok vagyonadót.

EU párti vagyok, támogatnám az Euró bevezetését.

A béruniót viszont baromságnak tartom(közgazdaságilag megvalósíthatatlan).

Elutasítom a 13 havi nyugdíjat és a rezsi árába történő állami beavatkozást.

Bár nem dohányzom, de elítélem a dohánypiac államosítását.

Nem füvezem, de ettől függetlenül jó döntésnek tartanám a fű legalizálását.

A paksi beruházást alapvetően jó döntésnek tartom, ám az ezzel kapcsolatos orosz elköteleződést nem.

2018. márc. 7. 21:58
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nagyjából egy Tádzsikisztán szintjén lennénk, ha nem kapnánk EU-s támogatásokat.
2018. márc. 7. 23:05
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
A Fidesz nwm EU-ellenes, csak az EU túlhatlamát akarja megakadályozni, pl hogy migránsokat deportálhassanak ide kényükre kedvükre.
2018. márc. 7. 23:07
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

A Fidesz nem kilépni akar, hanem csak unja, hogy bele akarnak ugatni mindenbe.

Helyes, hogy odaszúrkál néha.

2018. márc. 7. 23:07
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudok dönteni. Mert az MSZP-n kívül mindegyik programjában találtam 1-2 dolgot, amivel egyetértettem, de aztán továbbolvasva mindegyiknél arra jutottam ,hogy ezt mégsem veszi be a gyomrom."

#17 vagyok.

Én is a legkisebb rossz elve alapján választok pártot, de a legtöbb pontoddal egyetértek. Egyéniben aki a legesélyesebb a Fidesz ellen, országos listán meg Jobbik vagy LMP, még eldöntöm...

2018. márc. 7. 23:13
 25/37 anonim ***** válasza:
83%
Utálod a Fideszt? Ha igen, akkor szavazz valamelyik ellenzéki pártra, hogy ne legyen a Fidesznek 2/3-a.
2018. márc. 7. 23:14
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Aztán majd pislog, ha elveszik a családi adókedvezményt...
2018. márc. 7. 23:15
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
#26: Miért, ír valahol a kérdező arról hogy vannak gyerekei?
2018. márc. 7. 23:17
 28/37 anonim ***** válasza:

Valszeg lesznek.

Másrészt értelmes ember támogatja a dolgozó, családos embereket.

2018. márc. 7. 23:19
 29/37 anonim ***** válasza:
A Fidesz nem EU ellenes, ha kilépnénk, miből építene Lázár kastélyt magának, milyen támogatást tudnának ellopni?
2018. márc. 7. 23:19
 30/37 A kérdező kommentje:

Nem utálom a fideszt, egyik pártot sem utálom, még a munkáspártot sem, pedig az végtelenül távol áll tőlem. Eleve nem is értem, hogy lehet egy pártot utálni. Az nem egy személy, hanem csak egy párt, normál esetben ez nem vált ki ilyen heves érzelmi reakciót egy emberből.

Szerintem alapvetően az egy ártalmas dolog a politikában, hogy sokan érzelmi kérdést csinálnak belőle.

Nekem nem jön be a negatív kampány. Én nem fogok semelyik párt ellen se szavazni.

Max pártra fogok szavazni, ha olyat kínál, ami kedvező számomra, jelenleg sajnos nincs ilyen.

2018. márc. 7. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!