Mennyi az esély, hogy a Jobbik legyőzi a Fideszt?
Figyelt kérdés
Újra van remény a Hódmezővásárhelyi Fidesz-vereség után?2018. márc. 7. 18:37
11/19 anonim válasza:
Én politikában, semmit nem veszek biztosra, de azért Hódmezővásárhelyen volt egy fideszes jelölt, vele szemben pedig egy független jelölt, akit gyakorlatilag, a teljes ellenzék támogatott. Az országos választásokon, kicsit más lesz a helyzet.
12/19 anonim válasza:
Engem ugyan hidegen hagy mindkettő, meg úgy overall az össze párt, de ettől függetlenül reálisan nézve esélytelen a dolog.
14/19 anonim válasza:
#13: Érdekes, bár annak ellenére, hogy nem a Fideszre szavazok, nehezen tudom elképzelni, hogy túl sok köze lenne a valósághoz.
15/19 anonim válasza:
Esélytelen. Elég, ha egy pillantást vetsz a pártpreferenciákra. Ha pedig rajtam múlik, akkor még egy szavazattal esélytelenebb lesz. És még jópár ismerősöm is hasonló véleményen van.
17/19 anonim válasza:
Óriási esély van rá. Vidéken szinte mindenki rá szavaz.
18/19 anonim válasza:
17. Esetleg a falutokban egy páran. Én is vidéki vagyok és itt senkinek még csak eszébe sem jut a Jobbikra szavazni! :))
19/19 anonim válasza:
A Jobbik a Fidesz legfőbb támogatója. Simicska volt az atombombája a Fidesznek, ami tegnap az ország és a Jobbik arcába robbant.
Nem voltak hajlandóak koordinálni -> csak egyetlen egyéni mandátumot nyertek -> a Fidesz 2/3-ot kapott. Hurrá, Simicska kihúzta a szarból a Fideszt újra, good job. Amúgy nagyon szomorú, de ha Vona Gábornak és rancsának eddig nem esett le akkor tegnap este biztosan. Most már a választókon a sor a tanulság levonására, nem adni szavazatot olyannak aki nem koordinál, a jelen választási rendszerben csak az működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!