Ti átszavaznátok a másik ellenzéki jelöltre? (pl. jobbikosok mszpre, dk-ra és fordítva stb. )
Sok embert megkérdeztem jobbikosok közül, hogy átszavazna-e egy esélyesebbnek tűnő ellenzéki jelöltre.
Nagyon vegyes volt a kép. Én nem szavaznék át másik ellenzéki jelöltre, nem tudok elképzelni Dk-val vagy Mszp-vel való koalíciót. Legfeljebb az lmp jöhet szóba.
Érdekelne az is, hogy egy magát baloldalinak vagy liberálisnak mondó átszavazna-e jobbikos jelöltre?
Lényegében ezzel a kérdéssel nem titkolt célom egy mini közvéleménykutatás :)
Akiket én megkérdeztem azok közül voltak olyanok is akik kínjukban még a fideszre is leadnák a szavazatukat nehogy balosok visszajöjjenek.
Szerintem inkább arról kellene meggyőzni a baloldali szavazókat, hogy ők szavazzanak át egy esetleges Jobbik-LMP koalícióra. Bukott pártokkal nem lehet tiszta kormányzást kezdeni.
Ezt azért mondom, mert ismerem ezt a 8 évet is és az azelőtti 8 évet is. Nem kérek egyikből sem.
"bármennyire is a Momentummal és a Kétfarkú Kutyapárttal szimpatizálok"
De hát ezek viccpártok.
Nálam ha szavaznék akkor a jobbik jönne szóba.
Viszont nem szavaznék át biztos, pláne ha szövetkeznének a ballibbel. Akkor úgy venném már, hogy az "én érdekeimet" nem képviselnék.
Amíg a legnemesebb cél az országot megszabadítani a fidesz élősködőktől, addig bárkire átszavazunk!
Ez a kötelességünk a hazánkért, a gyermekeinkért, a nyugodt jövőnkért!!!
Pedig nagyon világos, hogy ezen a választáson kettő választási lehetőség adódhat : kormánypárt, vagy ellenzék.
Vagy egy ellenzéki pártot jelölnek meg és a többiek támogatják, vagy úgynevezett "függetlenként" indítanak valakit, aki mögé (véletlenül) felsorakozik a ballibtől a jobbikig mindenki.
A koncon való látszatveszekedést az nagy összeölelkezés követi. Az lesz megint a cirkusz, míg esetleges ellenzéki győzelem után megint nekifognak a koncon verekedni, melyik miniszteri poszt kié legyen. Gyurcsány már saját szájúlag kifejtette: na és? "németországnak sincs kormánya már fél éve" !
Tehát kétséged se legyen, hogy aki a jobbikos indulóra teszi a voksát, az el tudná kerülni, hogy ugyanazzal a mozdulattal ne gyurcsányra, széllre, karácsonyra, fegyőrre szavazna.
Összenőtt, ami összetartozik. A jobbikosoknak megint lenyomják a torkán sorost és gyurcsányt is. Ők pedig megint benyelik.
Pont, mint Hódmezővásárhelyen.
Nem tudom, hogy igaz-e de nekem nagyon gyanús azért Vona.
Attól félek összeborul a ballibekkel.
Sokan inkább Lacit akarnánk az elnöki székben látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!