Miert van az, hogy ma több megrongalt (lefestett, szetszakított) választási plakátot láttam, es egyik se a fideszé. Kik teszik? Miért teszik?
Én is láttam megrongált, leszakított választási plakátokat. Mind a Fideszé volt.
Kik teszik? Miért teszik?
Legtöbbször a közmunkásoknak adják ezt ki feladatnak.
Voltak erről már videós bizonyítékok is, hogy ők szedik/tépik le, mert 'hát, ezt adták ki'.
Meg ugye vannak a vérfideszesek, kik simán csak vallási alapon csinálják ezt (lásd: a kiderült netes troll rendszer, amit juttatás nélkül csináltak jó pár ezren).
Már pár éve is így volt, még egy Újpesten is (ami azért mindig is piros volt; még ha a Polgi narancs is, de ő még az értelmesebbik fajtába tartozik általában, így sok baloldali is kedveli), mikor volt a nagy plakátharc, és az összes nem fideszes patika állapotban volt, az összes jobbikos (meg más) meg széttépve, az óriásplakát is lefestve, ugyan azzal az írási stílussal és szavakkal összefirkálva...
Azért-20 fokban a sulifix is feladja a szolgálatot. Biztos hallottál már a hőtágulásról. Na ez pont fordítva. Volt hófúvás meg szélvihar, ónos eső. Ki az isten megy ki ilyen időben egy qva plakátot letépni?
Másik oldalról én betiltanám az egészet. A tv, internet okádja magából a szros propagandát. Igen a jobbost, balost, közepest, mindet. A sok hülye meg beveszi.
És még milliárdokat költenek a pénzemből az én hlyítésemre. A sok majom meg fel van háborodva ezen.
Mert ha a fidesz plakátjait láttad volna megrongálva, az rendben lenne?
Szerintem meg nem sportszerű senki plakátjait megrongálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!