Nem kéne betiltani a HírTV-t?
Ilyen videókkal agitál a magyar állami egészségügy és a Fidesz ellen:
Pedig csak nevetni lehet rajtuk, hiszen a képsorokban semmi "gusztustalan" nincsen. Sok családnál ennél sokkal lerobbantabb a mellékhelyiség, és valóban gusztustalanabb, pl. nem ilyen tiszta fehér a kagyló, hanem tele van fekália-lenyomatokkal.
Valamint azon is érdemes elgondolkozni, hogy egyáltalán vannak nálunk állami kórházak, ahol többek között vécék mellett még ellátás is van. Amerikában mi a helyzet? Ott halsz meg az árokban az út szélén, ha nem tudsz perkálni!
Első körben ki kéne bacni a vécésnénit, aztán fejleszteni a betegek/látogatók ürítési szokásait, pl. húzzák le a huggyukat/szarukat, ahogy azt otthon is szokták.
Ez már sokat javítana a helyzeten. Aztán persze jöhetne itt is egy felújítás, mint máshol.
Az olyan véleményeket kellene inkább betiltani, miszerint nem probléma, hogy az állami eü-ből kivont milliárdokat a magánegészségügybe lapátolja a fidesz. Ez nem baloldali kamu, hanem munkahelyi tapasztalat.
Vagy az olyat, hogy nem probléma, hogy az EU-ban mi fizetünk legtöbbet magánorvosi ellátásért, miközben csengetjük a járulékokat.
Az a wc pedig gusztustalan. És nem tudom, te hol élsz, és milyen emberekkel vagy körülvéve, de az én ismeretségi körömben nem jellemző, hogy egy mellékhelyiség így nézzen ki. Ha szerinted ez nem probléma, akkor igényesség terén nagyon komoly kihívásokkal küzdesz.
És már ne haragudj, de miért az elmaradottabb keleti régió kellene, hogy az etalon legyen számunkra? Én a fejlődés híve vagyok, nem a lemaradásé. Ha neked viszont jó a szr is, az legyen a te problémád, és ne ránts magaddal másokat is.
Tehát szerinted egy kórházban nincs takarító személyzet.
Gusztustalan, undorító, így igaz. Áll a fos a vécében, le van rúgva az ülőke. Pont olyan ez, mint pár hete a pókhálós mentőgarázs, akkor meg azzal volt tele balmédia. Le kell takarítani, akkor nem lesz pókhálós.
Nem.
Ha jól tudom szólás és média szabadság van.
Az, hogy neked ez nem tetszik az a te problémád.
Nem tetszik az igazság?
Betiltanád?
Ha ez neked nem gusztustalan? az csak egy okból lehet, te is ilyen gusztustalan vagy hisz ehhez vagy szokva.
Nincs ezzel semmi baj, sokan élnek úgy mint az állatok de kérlek ne várd el veled ellentétben civilizált emberektől hogy ezt "gusztának" tartsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!