Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet ilyen telhetetlenül...

Hogy lehet ilyen telhetetlenül lopni?

Figyelt kérdés

Minden párt korrupt és minden embernek maga felé hajik a keze. Oké, ez külföldön is így van.

Na de miért nem elég erre néhány millió? Ha a 8 év alatt elment volna 100 millió forint Mészárosra, Tiborczra, Andy Vajnára és a többiekre, összesen 10 milliárd forint értékben, meg se szólalnék. 100 millió forint elég arra, hogy vállalkozást alapítson vagy ha már van ( mint ahogy nekik is volt ) egy óriási beruházással betörjenek a piacra. És ekkora befektetéssel ha tényleg tudnak vállalkozni, ha tényleg van üzleti érzékük, akkor el tudnak helyezkedni a piacon és mindenkit békén hagyva boldogulni és minden évben több tíz-, száz milliós hasznot hajtani maguknak, ami az átlagembereknek csak álom.

De ehelyett mi van? Kastélyok, vadászkastélyok, több ezer hektáros földek, dohány trafikok és milliárdos lopások ( statisztika: körülbelül 2-3 ezer milliárd tűnhetett el a túlárazások miatt, ráadásul a 2016-ig tartó időszakban a pályázatok 28%-ánál csak 1 jelentkező volt* ). Miért nem lehet megállni? Miért nem elég a sok?

*Forrás: [link] ( az alján be van linkelve a hivatalos jelentés, de több cikk is lehozta, nem kell feltétlenül az alfahírt nézni )

2018. márc. 1. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%
#3-as, ezt a röhejes listát még hány kérdéshez fogod bemásolni? Értem én, hogy sokat dolgoztak vele az elvtársak a pártközpontban, verítékes munka lehetett, de minél többször előhozod, annál viccesebb. A kedvencem a chipsadó meg a bioetanol, mint milliók életét tönkretevő, eléggé el nem ítélhető intézkedés.😂😂😂
2018. márc. 1. 14:32
 12/21 A kérdező kommentje:

8# mert Magyarországon két párt van, a fidesz és az MSZP, ugye? Hát nem.

10# nevetséges azzal mentegetni a Fideszt, hogy a mi érdekünkben lop. Egyszerűen nevetséges.

2018. márc. 1. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az a röhejes hogy van még aki a fideszt isteníti :)
2018. márc. 1. 14:39
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

"És hidd el, a művelt Nyugaton se ment másképp az eredeti tőkefelhalmozás. "

Ja,igen!

Majd az unokádnak jobb lesz!

Hát persze!Ezzel nyugaton kb tojást dobálnának a politikai elitre.

Másrészt mi a garancia,hogy jobb lesz az életminőség 50 év múlva,és nem csak a felső tízezer fog jobban élni?

Semmi.

A magyar vállalkozók mentalitását ismerve én nem számítok semmi jóra.

És,nem,nem érdekel,hogy mi lesz a magyarokkal 50 év múlva,mert én most élek.

Aki olyan ostoba,hogy elhiszi,hogy utolérheti a világ legfejlettebb országait tőkehalmozással,azt sajnálni tudom.

Amíg mi "fejlődünk",addig ők kétszer annyit zsebelnek be.

Amíg kapitalista rendszer lesz Földön,addig sosem fogd utolérni azokat,akik több évtizedes vagy évszázados előnyökkel indultak.

2018. márc. 1. 15:05
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert tudják hogy a magyar ember birka, és mindent meg lehet velük etetni. Migránsoznak egyet-kettőt, bedobják hogy ők majd megvédik az országot, a sok hülye meg elhiszi és még tapsol is a sok lopáshoz.
2018. márc. 1. 15:07
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Magyarországon mind a 10 pont pipa:

[link]

2018. márc. 1. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
13%

“8# mert Magyarországon két párt van, a fidesz és az MSZP, ugye? Hát nem. ”

Valóban nem. Van még néhány törpepárt és Simicska Jobbikja.😂

2018. márc. 1. 15:16
 18/21 anonim ***** válasza:
14%

#14 "Amíg kapitalista rendszer lesz Földön,addig sosem fogd utolérni azokat,akik több évtizedes vagy évszázados előnyökkel indultak."

Akkor az a megoldás, hogy rezzenéstelen arccal fogadjuk el többi kapitalista ország diktátumait, és meg se próbálkozzunk a saját lábunkra állni?

Lehet, hogy az USA-t nem fogjuk lehagyni, de már az rengeteg pénzt spórol meg, még a mi életünkben, ha nem kell minden vacakért külföldi kölcsönért meg technológiáért kuncsorogni.

A kapitalizmust én se szeretem, de egyelőre ez a leghatékonyabb módszer a tőke felhalmozására, és forgatására.

Az adott szituációban ki kell verekedni a lehető legjobb lehetőségeket, és nem csak sodródni, és úgy csinálni, mintha élveznénk, hogy összeszerelő üzem vagyunk.

Pusztán azzal, hogy a bankok és a stratégiai vállalatok már magyar kézben vannak, hatalmas pénzeket takarítunk meg, és ebből futja a CSOK-ra, fizetésemelésekre, jóformán az összes vidéki kórház felújítására meg hasonlókra...

És ebből "nyúlják le" a Fideszesek a magyar tőkésosztály kialakításához szükséges pénzt is.

Ha Gyurcsányék visszaadják a bankokat meg a vállalatokat a nyugati cégeknek akik kiviszik a hasznot, akkor miből fog élni az ország?

2018. márc. 1. 15:25
 19/21 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem normális generációk életét beáldozni,egy bizonytalan jövőért.

Pszichológiailag egyenesen beteges.

Ezzel az erővel add oda az összes pénzedet másoknak,segíts rajtuk,hogy jobb legyen nekik!

Az ember nem így működik,a jelenben kell élni.

Most élsz!

Persze gondolhatunk a jövőre,de az nem azt jelenti,hogy teljesen beáldozzuk érte a jelent.

2018. márc. 1. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:
44%

19.

Márpedig pont azért vagyunk még ma is a térképen. Mert mindig voltak, akik "beáldozták" akár az életüket is.

2018. márc. 18. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!