Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszszavazók miért nem...

A fideszszavazók miért nem értik meg hogy aki nem tud örülni az orbán-csomagnak az nem biztos hogy szoci?

Figyelt kérdés

Anyám kevesebbet hoz haza az amúgy is piszlicsáré fizetéséből, pedig vérbeli fideszes, a bankadót úgyis rajtunk verik le mint mindig,a devizahiteleseknek pedig gyakorlatilag meg kell vásárolniuk a házukat újra.

És aki ennek nem hajlandó csápolni, és ennek hangot is ad, az megkapja hogy begyöpösödött komcsimaradék meg büdös szoci.

2010. jún. 8. 22:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Gondolok itt az 59%, a 73% és még van egy pár jómadár fidesz-agitátor.Amikor az 59%-et olvasom néha olyan érzésem van mintha egyenesen Orbán Viktor diktálná hogy mit írjon.
2010. jún. 8. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Szép jó estét :)

Hát mivel én ilyen jelzőket sosem használok így inkább nem veszem magamra.

A 40-es, 59-es, 68-as sorban elmondták miért lesz jó ez az egész.

Bocsásd meg nekik, ha képtelenek elhinni, hogy nem érted, szerintem abban a tudatban élnek, hogy szándékosan nem akarod érteni. Némelyikük nem olyan toleráns, mint én. Én 1000 x is képes vagyok elmondani, de most nem fogom, viszont ha nem érted, hogy ez hogy működik, akkor szívesen.

2010. jún. 8. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Minden kormánynakidő kell hogy eredményeket mutasson fel, én csak egyet kérek, hogy a Kósát ne engedjék beszélni többet, nem kevéssel emelkedett a lakásunk devizahiteles részelete neki köszönhetően
2010. jún. 8. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
NEm kósa miatt emelkedett a hiteled, hanem, mert akkor közölték, hogy már elértük az idei hiány 87%-át, és, hogy a költségvetés hazugságokra épül.
2010. jún. 9. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert a szocik ilyen jól kormányoztak 8 évig..,azért kell ilyen intézkedéseket foganatositani!És nem lenne szegény az Édesanyád se,ha az mszp felelőségteljes munkát folytatott volna 8 évig..,nem pedig lopnak,hazudnak!
2010. jún. 9. 00:49
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább azt kérdezem, hogy vallhatja magát Fidesz szavaónak egy olyan ember, aki elsiklik olyan aprócska részletek felett, mint hogy 2 év alatt lesz bevezetve az új SZJA. Ha nem tűnt volna fel Orbán tárgyal a közüzemi díjak befagyasztásáról is. Igen, az MSZP alatt az volt a kérdés, hogy mennyi a névelges fizetés, mennyi a névleges nyugdíj, papíron mindenki több pénzt vigyen haza. Motantól az a lényeg, hogy a VALÓSÁGBAN több pénze legyen az embereknek. Ezt kellene megérteni.
2010. jún. 9. 07:09
 7/8 anonim ***** válasza:
33%

"Anyám kevesebbet hoz haza az amúgy is piszlicsáré fizetéséből"

Nem fog, mert lesz családi adókedvezmény.

"a bankadót úgyis rajtunk verik le mint mindig"

Anyukád egy bank?

"a devizahiteleseknek pedig gyakorlatilag meg kell vásárolniuk a házukat újra."

A devizahiteleseknek nincs házuk, a ház a banké, ők meg törlesztenek. A kormány úgy döntött, hogy a fizetésképtelen adósoktól átveszi a tartozásaikat, hogy ne a banknak, hanem az államnak tartozzanak a továbbiakban, így ne kerüljenek az utcára. Szerintem ezt szándékosan nem akarod megérteni, ennyire hülye nem lehetsz, hogy sehányadik elmondásra sem fogod fel. Ezért gondolom, hogy egy koszos szoci vagy.

ma 07:09

Nem kell értened, tőled és a többi komcsitól normális ember nem vár semmit.

2010. jún. 9. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne lepődj meg, ugyanis ez az oldal tele van sík hülyékkel. Nem csak az általad feldobott dolgot nem értik meg, de azt sem, hogy aki xy pártra szavazott, az még attól nem náci vagy kommunista. De mondjuk mit is várunk idióta tizenévesek agymenéseitől?
2010. jún. 9. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!