A fideszesek miért nem akarják, hogy a Fidesz eltűnjön és új korszak kezdődjön végre?
Azt látom, hogy a baloldali érzületű emberek már rég leírták az MSZP-t, hisz a régi lopós rendszer embereit nem akarják tovább hatalmon tartani. Viszont a fideszesek nagyon ragaszkodnak az ő régi lopósaikhoz. De miért
? Pedig tökéletes az ellenzék, hisz ott a Jobbik akire szavazhatnak. Míg a fideszesek ezt nem látják be nem lesz miattuk valódi rendszerváltás. Ha most áprilisban senki nem szavazna sem az MSZP-re sem a Fideszre csoda történne Magyarországgal.
"Mert mégis kire kéne szavazni?"
Szerintem 87 es születéssel te csak ne nagyon pampogjál.
"Aki még rájuk szavaz annak gratulálok..."
Nem hiszem hogy találsz ilyet. Bár bezárt a Lipótmező...
"Pedig tökéletes az ellenzék, hisz ott a Jobbik akire szavazhatnak."
Ezen olyan jót nevettem! :)))) köszi, feldobtad az estémet :))
Őszintén szólva nem értem miért nem jó a Jobbik, hisz ugyanaz, mint a Fidesz csak nem lop. Például. Támogatja a határontúliak szavazati jogát is, viszont a Fidesszel ellentétben nem pénzeli a szavazatukat. Ellenzi a migrációt viszont a Fidesszel ellentétben a pénzeseket sem engedi ránk.
Az MSZP-sek pedig bizonyíthatóan elpártoltak az MSZP-től. Ha megnézzük a választási eredményeket. A szavazószám cirka ugyanannyi az ellenzéki oldalon, mint amennyit eddig az MSZP birtokolt, csak láthatóan szétoszolva a kis pártok között és a Jobbik között.
Ebből az állásból csak össze kellene fogni a fidesz szavazóknak is a többi magyarral és kész a rendszerváltás. Egész Európa kb dobna egy hátast, megint abban a dicsfényben tündökölne a magyarság mint az egykori forradalmár hőseink idejében, mikor az egész világ csodált minket magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!