Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék felkészült egy...

Az ellenzék felkészült egy esetleges kormányzásra?

Figyelt kérdés
Egyáltalán felkészültek arra, hogy lehet, hogy kormányra kerülnek? Vagy csak az a cél, hogy bejussanak a parlamentbe? Felkészültek arra, hogy a fidesznél jobban kell teljesíteniük, ha kormányra kerülnek?
2018. febr. 28. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Hát ez az, hogy nem. Jó lenne leváltani ezt kormányt, de a többi pártot meg nem tudom elképzelni a kormányon. A fidesz ugyanúgy lop, mint anno az MSZP, de azért mellett kormányoz is.
2018. febr. 28. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

"Felkészültek arra, hogy a fidesznél jobban kell teljesíteniük, ha kormányra kerülnek?"

a jelenlegi korrupt impotens kormányzást nehéz lenne alulmúlni, ezen kívül az "ellenzék" elég tág fogalom.

Nézd meg melyik pártoknak van egyáltalán programja és azt is nézd meg hány választókerületben indulnak.

A Jobbikon kívül egyik sem kormányképes ha megnézed, a fidesznek meg 3 ciklus óta nincs programja szóval eléggé gáz náluk a helyzet

2018. febr. 28. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Elég nehéz a fidesznél szarabbul teljesíteni. Ha találomra kijelölnél három közmunkást, hogy mától ti vagytok a kormány, akkor is több maradna az államkasszában az árak csökkenése, és a bérszínvonal emelkedése mellett.
2018. febr. 28. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

"A Jobbikon kívül egyik sem kormányképes ha megnézed..."

:D:D

A bérunió ötletére gondolsz? Vagy Pörzse szittyamagyar előadására?

https://www.youtube.com/watch?v=xTjo5oYL7n4

Mit lehet ezeken komolyan venni? Azon a szinten vannak, mint egy nagy rakás 16 éves, hungarista, lázadó hülyegyerek. Csak ezeknek 50 éves létükre van ennyi eszük, a gyerek meg kinövi.

2018. febr. 28. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
9%

# 4 Ez a video tök jó !

Ennél már az lenne jobb, ha úgy állapítanánk meg ki a szittya, hogy mi van rátetkózva :XD

2018. febr. 28. 11:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, de én még nem készültem fel az ellenzék kormányzásara...
2018. febr. 28. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

#3 "Elég nehéz a fidesznél szarabbul teljesíteni."

Pontosan mi a szarabb 2010 óta?

Az államháztartás?

A munkanélküliség?

A fizetések?

A gdp növekedés?

Az MNB nyeresége?

Az infláció?

A gyermekvállalási kedv?

A házasságok száma?

A családtámogatások?

A gyemekétkeztetés?

A tankönyvek?

A felújított kórházak száma?

A lakossági megtakarítás?

A devizában lévő államadósság?

ja... Hogy nem ANNYI külföldi cég talicskáza kifelé az ország által előállított nyereséget, mint akkor?

Meg hogy erősödik a magar tőkésosztály?

EZ fáj annyira?

Hát hadd fájjon... És még fájni is fog egy darabig, mert saját tőkésosztály nélkül csak gyarmat lehetünk.

És igen...

Ha állami hátszéllel erősödik a magyar tőkésosztály akkor úgy...

Szerinted miért francia autókat vesz a francia rendőrség?

Hát így kell ezt is nézni.

2018. febr. 28. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem keszult fel, de nem is fognak hatalomra kerulni. Szerintem a legjobb az lenne, ha egy eros ellenzeket kapna a Fidesz, ami szorkent funkcional. Kicsit kordaban tartja az amokfutast, de a jo dolgokat atengedi.
2018. febr. 28. 11:48
 9/11 anonim ***** válasza:
31%

"Pontosan mi a szarabb 2010 óta?

"Az államháztartás?"

Sose volt ilyen pazarló ha erre gondolsz

"A munkanélküliség?"

Statisztika, ha egy évben 2 órát dolgozol egész évben "foglalkoztatott"ként vagy nyilvántartva és ha nem jelentkezel egyszer a munkaügyön kivágnak a rendszerből tehát nem vagy "munkanélküli" ezt még fényezi az is hogy a külföldre menekült honfitársaink is a statisztikába számítanak.

"A fizetések?"

Arra gondolsz hogy a fizetések 33,5% a adó? Ez nem béremelés hanem csak kompenzáció hogy ne dögölj éhen így adózhatsz még amíg bírsz.

"A gdp növekedés?"

A GDP növekedésének jelentős része a kimenekült honfitársaink hazaküldött pénze és EUs forrás adja, ha kivonod az EU forrást -2% lesz. Nem növekedett csak egy kis segély megmentett a hanyatlástól.

"Az MNB nyeresége?"

Egy bank csak úgy lehet nyereséges ha a "kuncsaftokat" lehúzza. Ez nagy siker? Állami szintű kizsigerelés?

"Az infláció?"

Az infláció világszinten csökken kicsit utánaolvasnál nem csak a narancs.hu akkor tudnád hogy semmi köze a kormánynak ehhez.

"A gyermekvállalási kedv?"

Miről beszélsz? Kedv? Jah a reggeli tereferélésünkre gondolsz amikor felvilágosítottalak hogy a külhonban megszületetteket is MO statisztikába veszik?

"A házasságok száma?"

CSOK mivel ha nem veszed el a párod a kormány extra adóval terheli a nem házasokat.

"A családtámogatások?"

Ezt is kibeszéltük már, nem a családokat támogatják hanem a szingliket húzzák le, a "családiadókedvezmény" által kifizetett adó az alap a "hanyatló nyugaton" tehát nem őket kedvezményezik.

"A gyemekétkeztetés?"

Arra gondolsz hogy többet költ erre a bukott jobboldal mint a bukott baloldal? EZ IGAZ! Csak azt nem értem akkor hogyan jut mégis kevesebb főnek ez a támogatás?

"A tankönyvek?"

Azokra gondolsz amit tanítás első napján felvehetnek a diákok DE utolsó nap LE KELL adniuk?

"A felújított kórházak száma?"

Tény hogy 2x es összegért Mészáros cége a radiológia törmelékéből szülészeti osztályt épített, csak orvos nincs, meg nővér, meg kötszer, meg gyógyszer. Ez olyan mintha a büdös szaros gumicsizmámat lemosom kívülről, ugyan olyan lábszagú lesz de legalább a látszat megvan.

"A lakossági megtakarítás?"

Itt gondolom arra gondolsz hogy a lakosság felének 200 forint megtakarítása sincs és 80%a ha bedöglik a hűtője hónapokig vagy nem tudja pótolni vagy hitelt kell rá felvennie?

A magánnyugdíj belépésre anno köteleztek különben nem számolták el a szakmai gyakorlatom így nem is jutottam bizonyítványhoz ha nem léptem be, a fidesz lenyúlta nem is akárhogy, 5 év befizetés után csak 20 000 forinttal tartoztam ÉN, NEKIK!, meg ugye tb-nyugdíjjárulék stb szépen behúzta az állam mondván "szolgálati idő" ami persze ma már NEM AZ!!! viszont a mai napig várom hogy az akkor befizetett járulékaim visszafizessék hisz nem szolgálati időre hogy veszik le a szolgálati idő járulékait?

Tiborcal mi a helyzet ? Sikkasztanak tovább bűnszervezetbe? Orbán egy hónapja nem mer bemenni dolgozni. Tudod ilyen apróságok: letelepített migránsok, korrupció, meg a szokásos, mennyit is telepített le a "szabadságharcos brüsszelutáló" ? 23500? igaz a qvóta 1500 volt de ugye mi ilyen unortodoxok vagyunk, meg a kisszes idők élnek orbánba, sok száz %al túl kell teljesíteni az 5 éves tervet igaz?

2018. febr. 28. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

7-nek.

"Az államháztartás?"

Mármint a hiány? Kisebb arányú csökkenést mutat mint az orbánék elötti 8 évben.

"A munkanélküliség?"

A közmunka program bukására (aminek én nagyon drukkoltam, de még ezt is el tudták b@$zni.) vagy a kimenekült több százezer magyarra gondolsz?

”A fizetések?"

A jövedelemmel rendelkezők alsó 8/10-ének a jövedelme ugyan úgy aránylik az osztrák átlagbérhez mint 8 éve.

"A gdp növekedés?"

Magyarországon 10100-ról 11300-ra míg Csehországban 14900-ról 16500-ra nőtt 8 év alatt.

"Az MNB nyeresége?"

Amit a devizahiteleseken keresett? Az volt szépen. Mit mondot róla a Matolcsy? Az MNB nyeresége nem közpénz.

"Az infláció?"

Az csökkent. Ami azt mutatja nem nő elég nagy ütemben a gazdaság. Mert egy növekvő gazdaságnak nő a pénzigénye. Ez inflációt generál.

"A gyermekvállalási kedv?”

Orbáni 8 évben, csak 2016-ban volt 95000 felett (2011ben 88000)

A szocik alatt minden évben 95000feletti volt a születések száma.

"A házasságok száma?”

Másfélszeresére nőtt n,olc év alatt. Mert számos kedvezményt csak így lehet érvényesíteni. Csak aztán el ne váljanak...

"A családtámogatások?"

A legnagyobb családtámogatás a többkulcsos szja és egy valóban növekvő gazdaság lenne.

"A gyemekétkeztetés?"

Ugye nem arra vagy büszke, hogy az állam kénytelen sokszázezer gyereket etetni, mivel a szülei nem tudják.

"A tankönyvek?"

Sz@rok...mivan velük?

"A felújított kórházak száma?”

A haverok által kimeszelt, gipszkartonnal eltakart rohadó falakközt egyre nagyobb az orvos hiány.

"A lakossági megtakarítás?"

A lakódsság már rég felélte. Amire te gondolsz az meg nem a lakosságé.

"A devizában lévő államadósság?"

Helyette Forintban van. Nőtt is szépen. Mindegy, hogy Forint, $,€,£, vagy shékel az adósság az adósság. Azt valakinek vissza kell fizetni.

2018. febr. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!