Igaz hogy kamu hir hogy a Fidesz megijedt az Áprilisi választásoktól?
Figyelt kérdés
Ezért örülnek a béke menetnek. Szerintem a fidesz senkitöl sem fél.2018. febr. 27. 21:05
11/15 Shai-Hulud válasza:
" a hátralévő életük anyagi biztonsága fedezve van,"
Hát ha Polt Pétert is sikerül eltávolítani, akkor viszont rájuk rohad a műanyag bilincs is.
12/15 anonim válasza:
Miért lenne kamu? A dühöngő elmebetegek egyébként is hajlamosak az üldözésimániás rettegésre. Egyre nagyobb dózisú pszihiátriai szerekkel eleinte kordában tartható és csak nyelvöltögetés, zakógombolgatás, grimaszok jelentkeznek. Később rángás, hajtépés, nyálfolyasztás, emelkedett lopási kényszer, megalománia.
13/15 Salx Narval válasza:
Szerintem egyenlőre azért annyira nincsenek beijedve, csak rájöttek, hogy többet kell tenni a siker érdekében mert a fotelban hátradőlve akár még gondok is lehetnek. Március 15-vízválasztó lehet abból a szempontból, hogy kik mekkora tömegeket tudnak majd megmozgatni. Hogy maradnak, vagy mennek csak rajtunk múlik, döntsön mindenki belátása szerint. Nálam betelt a pohár és ha rajtam is múlik a dolog némiképp, lesz mitől félniük.
15/15 anonim válasza:
Más is beszarna ha kiderülne, hogy minden migránst beengedett, pedig ezzel kampányol, és ráadásnak a vő hazavitt tetemes közberuházást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!