Mi értelme van a 90%-os utazási kedvezménynek?
Ismerem jól, nincs más baja és nem ő az egyetlen.
Ez nem az irigységről szól, hanem arról, hogy azt látom, hogy a tömegközlekedés rossz minőségű, nem fejlődik, veszteséges.
De hogy is lenne más ha az utasok fele ingyen vagy 90% kedvezménnyel utazik?
Én aztmondom az egészség többet ér minden pénznél!
Inkább fizess teljes árat, de akkor ne kelljen gyógyszerre, kezelési költségre, utazásra költened!
Nem, ez nem irigységről szól, hanem sóherságról. Nem, nem kell más bajának lennie, elég, ha csak lisztérzékeny és máris 90%-ossal utazik. Baromi sok pénzt felemészt, mivel az ilyenek miatt alig jön vissza pénz, amiből alig tudnak fejleszteni vagy karbantartani bármit is a vonaton és buszon.
Nekem is van ismerősöm, akinek a lánya lisztérzékeny és egyből elintézték neki a 90%-ost, utána az anyuka simán képes volt nem engedni suliba a lányt, mert ő menni akart Miskolcra vásárolni és mit képzelnek az emberek magukról, hogy elvárják teljes jegyet fizessen, amikor így olcsóbban megússza. Nem, nem szegényekről van szó, egy-egy ilyen vásárlás után 90-100 ezreket elköltött az anyuka.
Ez mind szép és jó,hogy lisztérzékeny.
De én meg mentális betegséggel élek.
Akkor nekem miért nem jár a 90%-os kedvezmény,és a lisztérzékenynek miért?
Szerintem igaza van a kérdezőnek.
Durván indokolatlan dolgokra adnak kedvezményeket,még olyan embereket,akik valóban betegek nem részesítenek semmiféle kedvezményben.
Hát, szerintem rohadtul nem ezen múlik a közlekedési vállalatok fejlődése, nyeresége...
Csak 1 példát mondanék: MÁV-Start vs. GYSEV. Ugyanazok a tarifák, ugyanazok a kedvezmények.
Színvonalban mégis vannak különbségek, nem is kevés.
A dolgozók bérezésében szintén. Természetesen a GYSEV javára.
(Viszont a MÁV vezéreinek milliós fizetéseiről, és sokmilliós prémiumairól most inkább nem beszélnék...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!