Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyek a kormányközeli, az...

Melyek a kormányközeli, az ellenzéket pártoló, és a független médiák?

Figyelt kérdés

Ha egyáltalán az agyonpénzelések miatt létezik a legutolsó...

Objektív válaszokat szeretnék, kíváncsi vagyok, köszönöm szépen!

2018. febr. 26. 00:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Alig van nem Fideszes média, mert mindet megvették, amit meg nem tudtak, azt elhallgattatták (lást Népszabadság).

Ugye a közszolgálati adó mind Fideszes, de megvették az összes helyi napilapot, a TV2-t, az Origo-t.

Ami még nem Fideszes, az az RTL Klub, az Index és a HVG.

Csak meg kell figyelni: ahol nyoma sincs a kormányról negatívan nyilatkozó cikknek, csak dicsőítés van, az mind Fideszes.

2018. febr. 26. 10:42
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

7

Az lehet, de attól még az ATV durván balos maradt. Hébe-hóba belefutok a politikai műsoraikba és eléggé kiérződik, hogy balosak. És nem csak a fidesz-ellenességre gondolok, de pl történelmi témájú műsorokban is. A múltkor Horthyról volt szó, és persze egy ultrabalos szakértőt hívtak meg, akinek a műsorvezető is erősen bólogatott. Nem azt mondom, hogy Horthy egyértelműen pozitív történelmi személy a magyar történelemben, de nem is egyértelműen negatív, mint ahogy abban a szánalmas műsorban beállították.

2018. febr. 26. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Olvastam, hogy az RTL-en és az indexet is meg akarják venni..
2018. febr. 27. 21:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha az RTL és az Index is Fidesz készbe kerül, akkor megszűnik Magyarországon a sajtószabadság és nem lesz egyetlen hiteles hírforrás sem.
2018. febr. 28. 09:10
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Kb az index tartja egyedül a frontot, azt olvassák még sokan, amihez nem kell külön az olvasó képébe mászni hogy megtalálják. Az rtl mindig is bulváros volt ahhoz, hogy túl sok hitele legyen. Nekem úgy is ömlik a propaganda a nyakamba, hogy kifejezetten viszolygok tőle, és látom hogy mennyire sok az agymosott személyiségzavaros, aki becsületből próbálja elrákosítani az országot, ehhez képest az index kibeszélő c. oldala egy elég kis szelet, ahol értelmes viták tudnak folyni. A tendencia sosem áll meg, mindig szkeptikus voltam a vészjóslásokkal évről évre, de most már jó ideje látom, hogy nincsen fék. A cél Észak-Koreai színvonal, és durva, hogy ezt leírom és tényleg komolyan gondolom.
2018. márc. 1. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
7%

Gyűlölködő kommunista fake news média:

Retekklub, HVG, zsindex, 444, 24.hu,

Magyar sajtó:

888, Origo, Pesti Srácok.

2018. márc. 2. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük, kedves propagandista, de mint látod, ez nem az agymosottak helye. 888 káé a legundorítóbb, uszító karaktergyilkos és hazug média, amit valaha láttam. A ripost mellett. :)
2018. márc. 2. 11:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Az ATV sem olyan, mint régen. Az már fidesz-bulváros lett, álellenzékiként. Feltételezem, hogy ha igazi ellenzéki lenne, akkor Nem írnák Karácsony Gergely beszéde alá, hogy Fidesz-Párbeszé,amikor MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje volt már rég.
2018. márc. 14. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!