Ha sikerül a soros terv és bejönnek a migránsok mindenki rovart fog enni?
Mostanában ezt terjesztik.
Láttam a kertben egy pókot akkor én azt most meg is enném.
Nem elég a csador meg egy kis cenzúra mint nyugaton. Aztán jöhet a rendőrállam. Járőrök a tereken kamerák esetleg páncélozott terepjárók.
https://www.youtube.com/watch?v=rJaiUINXyiY
home of the freee
Sosem fog európába annyi ember jönni, hogy ne legyen étel és nekünk is ilyeneket kelljen enni. Ezt az emberek szerintem nem hagynák és nem az étel miatt, hanem úgy alapba sem.
Másrészt a rovartenyésztéshez rengeteg növényi táplálék kell. Terrarisztikai célokra nagy mennyiségben tenyésztenek ilyeneket és tudom, hogy komplett földeket használnak ezen állatok takarmányozására. Ezért ez sosem fogja megoldani az éhezést a nagy népsűrűségeknél, ez csupán csemege bizonyos kultúrákban.
Sokkal nagyobb probléma a kultúrális, szociális és etikai szakadék.
rovarokat fogunk enni és grillezett skorpiót. de ez most még be van tiltva. a soros tervnek ez is része!
hol tudom megnézni a teljes soros tervet? Ez jobb, mint egy sci-fi, nagyobb marhaságok vannak benne, mint a szcientológiában. gondolok itt Xenu történetére..
lehet. teljesen elképzelhető a patkányburger meg grillezett skorpió lesz a napi menünk, ha nem a fidesz győz. akkor megvalósul a soros terv és mindenki meghal.
Orbán Vikor az aki meg tud minket védeni szabadságharcunkban! Védjük meg együtt az Eliost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!